Primele rezultate ale autopsiei în cazul bărbatului contaminat cu larve la Spitalul de Arşi

Ultima actualizare:

    Cadavrul bărbatului decedat la Spitalul de Arşi nu avea larve sau ouă de insecte
Cadavrul bărbatului decedat la Spitalul de Arşi nu avea larve sau ouă de insecte

Cadavrul bărbatului decedat la Spitalul de Arşi nu avea larve sau ouă de insecte, prin urmare identificarea tipului de contaminare a pacientului şi a vechimii acesteia nu pot fi realizate, arată raportul realizat de Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) “Mina Minovici”.

“Cu ocazia efectuării autopsierii medico-legale din data de 14 iulie, privind pe numitul BT (bărbatul filmat cu viermi pe răni la Spitalul de Arşi, n.r.) şi la îndepărtarea pansamentelor nu s-a constatat existenţa pe cadavru de larve sau ouă de insecte. Prin urmare, identificarea tipului de contaminare a pacientului şi vechimea acesteia nu poate fi realizată”, scrie în raportul realizat de INML “Mina Minovici” din Capitală, potrivit news.ro.

De asemenea, analiza probelor de apă prelevate de la Spitalul de Arşi făcută de Laboratorul de diagnostic şi investigare în sănătate publică indică faptul că “valorile maxim admise sunt conforme cu legea caltăţii apei potabile”. Rezultatele acestor investigaţii vor fi transmise şi autorităţilor centrale.

Medicul Camelia Roi
Medicul Camelia Roi

Medicul Camelia Roiu de la Spitalul de Arşi din Capitală, care l-a filmat pe pacientul cu viermi în răni, a anunţat comisia de disciplină că nu se mai prezintă, în  august, pentru a explica de ce a refuzat să participe la instruirile lunare începând din iunie 2015, şi că cere amânarea audierii până în septembrie, pentru că este în concediu de odihnă.

După ce a fost convocată de comisia de disciplină, dr. Camelia Roiu i-a transmis ministrului Sănătăţii, într-un mesaj postat pe Facebook, că este păcat că nu i-a protejat pe cei care au spus adevărul şi că a avut o şansă istorică pe care tocmai a ratat-o. Medicul a postat pe pagina sa de Facebook convocarea la comisia de cercetare prealabilă de la Spitalul de Arşi, pe care a primit-o în 21 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net