Primele declaraţii ale părinţilor sinucigaşului de pe DN1

Ultima actualizare:

    George Dumitru şi-a pus capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragosteFoto: Arhiva personală
George Dumitru şi-a pus capăt zilelor din cauza unei decepţii în dragosteFoto: Arhiva personală

Părinţii sinucigaşului de pe DN1, George Dumitru, a transmis primul mesaj după ce fiul lor a provocat un accident în care au murit alţi cinci oameni.

George Dumitru s-a sinucis după ce a intrat în depresie în urma unui eşec în dragoste. El s-a urcat într-o maşină şi a condus pe DN1, pe contrasens, cu farurile stinse. A intrat în plin cu maşina într-un alt autoturism, în care se aflau trei adulţi şi doi copii. 

Nimeni din familia lui nu a dorit până acum să comenteze cele întâmplate, preferând să-şi consume durerea în tăcere. Miercuri seară, însă, familia Dumitru a transmis un mesaj către presă.

"Vă scriem cu durere în suflet, cu rugămintea de a ne respecta suferinţa pentru pierderea lui George, fiul nostru, frate şi prieten atât de iubit de cei care l-au cunoscut. Mulţumim celor care au reuşit să ne înţeleagă, fiind alături de noi, lăsându-l doar pe Bunul Dumnezeu să judece cele întâmplate", scrie familia lui George Dumitru într-o scrisoare către presa.

George Dumitru a fost înmormântat marţi, într-un cimitir din sectorul 4 al Capitalei,  

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net