Primarul Ploieștiului, luat pe sus de mascați

Ultima actualizare:

    Primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, a fost susținut de premierul Victor Ponta
Primarul Ploieștiului, Iulian Bădescu, a fost susținut de premierul Victor Ponta

Procurorii DNA Ploiești fac, azi dimineata, perchețitii la Primăria Ploiesti și în mai multe locații. Vizat este chiar primarul Iulian Bădescu, care ar fi sponsorizat ilegal, din bani publici, echipa de fotbal Petrolul.

Update, ora 12.00

Secretara Primăriei municipiului Ploieşti, Oana Iacob, a fost adusă, azi, alături de una dintre juristele instituţiei, Iulia Alexandru, la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi audiată în dosarul finanţării echipei Petrolul, ea spunând că are calitatea de suspect şi că actele semnate de ea sunt legale.

Oamenii legii caută documente în Dosarul ”Asociaţia Lupii Galbeni”, în care este implicat și Daniel Capră, finanțatorul celor de la Petrolul, careeste arestat.

Iulian Bădescu va fi dus la audieri la DNA, fiind acuzat de trafic de influență și luare de mită.

În decembrie 2012, Consiliul Local Ploieşti a aprobat o  hotărâre ”privind cooperarea municipiului Ploieşti cu Asociaţia comunitară Lupii Galbeni în vederea finanţării şi realizării în comun a unor acţiuni, servicii şi proiecte de interes public local, având ca obiectiv principal susţinerea şi promovarea echipei de fotbal FC Petrolul Ploieşti”.

Prin aceast document autorităţile locale au încheiat un contract între municipiul Ploieşti şi Asociaţia "Lupii Galbeni", prin care autorităţile locale îşi asumă obligaţia de a asigura sume în cuantum de milioane de euro, în funcţie de rezultatele echipei de fotbal, banii urmând a fi asiguraţi de la bugetul local şi achitaţi jucătorilor echipei şi staff-ului, cu titlu de salarii, rate contractuale, premii sau sponsorizări.

”Au fost percheziții la primărie și la mine acasă. Calitatea mea în dosar este de suspect și mă duc la DNA, la audieri cu avocatul. Nu am făcut nici un lucru ilegal. Toate documentele au fost verificate de Curtea de Conturi. Consiliul local a stabilit oportunitatea finanțării 100%, iar eu nu am avut cum să mă opun”, a declarat Iulian Bădescu, la Realitatea tv.

Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net