Primarul din Baia Mare, arestat preventiv

Ultima actualizare:

    Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost reținut pentru luare de mităFoto: Facebook
Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost reținut pentru luare de mităFoto: Facebook

Cătălin Cherecheș, primarul orașului Baia Mare, a fost reținut de DNA, în seara de marți, 26 aprilie. Edilul a fost acuzat de luare de mită și chiar a fost prins în flagrant tot în ziua de marți, când asupra lui Cherecheș au fost găsiți 30.000 de lei. Miercuri (27 aprilie), primarul a fost arestat preventiv.

Tribunalul Cluj a luat decizia miercuri seară, informează DIGI24. Primarul Cherecheș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzația că a luat mită în formă continuată.

Conform acuzațiilor DNA, Cherecheș i-a propus denunțătorului să ocupe o funcție de conducere în cadrul Fotbal Club Municipal Baia Mare (FCM Baia Mare), cu condiția ca edilul să primească o parte din banii primiți de club pentru plata datoriilor, notează DIGI24.

Astfel, în baza înțelegerii dintre cei doi, în perioada martie-august 2015, inculpatul Cherecheș Cătălin a pretins și a primit de la persoana respectivă suma de 70.000 lei, în mai multe rânduri, direct sau prin intermediar.

La data de 26 aprilie 2016, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului Cherecheș Cătălin fiind găsită suma de 30.000 lei.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net