Primăria Capitalei cumpără 100 de ambulanțe

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primăria Generală a Capitalei va cumpăra 100 de ambulanțe pe care le va pune la dispoziția Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

Cele 100 de ambulanțe vor costa 8,5 milioane de euro și vor fi achitate cu fonduri provenite din dividentele pe care Primăria Generală le are la Apa Nova (4,6 milioane de euro), restul sumei urmând a fi achitat din bugetul local.

”Nu o consider cheltuială, ci investiție în sănătatea bucureștenilor. Cele 100 de ambulanțe sunt necesare, în condițiile în care la ora actuală Serviciul de Ambulanță București-Ilfov deține 108 ambulanțe, din care 70 sunt depășite tehnic și crează probleme operaționale. Îmi doresc ca ambulanța să ajungă la bucureștenii care o solicită în cel mai scurt timp posibil, ba chiar într-un timp considerat optim la nivel european. Ambulanțele vor rămâne în proprietatea municipalității, dar vor fi puse la dispoziția Serviciului de Ambulanță București – Ilfov printr-un contract de comodat”, a explicat edilul Capitalei, Gabriela Firea.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net