Prima femeie care l-a văzut mort pe Condrea: "Nu cred că a fost sinucidere"

Ultima actualizare:

    Dan Condrea
Dan Condrea

Gabriela Pelin este prima persoană care l-a văzut mort pe Dan Condrea, în seara zilei de 22 mai, când patronul de la Hexi Pharma și-a pierdut viața în urma unui accident auto. Izbit de un copac, Condrea nu a mai avut nicio șansă de a scăpa cu viață.

Gabriela Pelin este prima persoană care a ajuns lângă trupul fără viață a lui Condrea, imediat după accident. Invitată la "Acces Direct" în ziua de miercuri, 25 mai, femeia a dat câteva detalii cu privire la cazul care nu a fost elucidat nici acum: a fost sinucidere, accident provocat, neatenție sau înscenare?

Martora avea același traseu ca al patronului de la Hexi Pharma, îndreptându-se spre Buftea. Mai mult, Dan Condrea a depășit-o pe aceasta la un moment dat.

"Nu am văzut impactul. Am lăsat maşina la ceva distanţă şi m-am îndreptat spre accident, încă ieşea fum. Avea cămaşa ruptă şi picioarele într-o poziţie..., întoarse cumva în spate. Când m-am apropiat, am văzut că avea faţa îngropată în pământ. Am găsit şi portofelul, am scos permisul şi am citit Condrea Dan Alexandru. Am dat permisul poliţistului, care a anunţat prin staţie. Am găsit şi un telefon, pe care i l-am dat poliţistului. Nu cred că a fost sinucidere. A încercat să redreseze maşina, însă n-a reuşit. Se vedeau urmele pe iarbă atunci, la scurt timp de impact. Nu circula cu viteză mare, am observat că vorbea la telefon atunci când m-a depăşit.  Au apărut tot felul de oameni care au spus că au trecut pe lângă el, că avea 160 de kilometri la oră. Nu cred că cineva umblă cu actele altuia în portofel. Trupul a fost ridicat de cei de la IML şi pus într-o maşină. Maşina cu trupul a stat acolo mai bine de 10 minute”, a declarat femeia la Antena 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net