Previziuni vrăjitoarea Rodica: Veste-șoc pentru Udrea și Mazăre

Ultima actualizare:

    Vrăjitoarea Roidica a deschis cărțile pentru Elena Udrea și Radu Mazăre
Vrăjitoarea Roidica a deschis cărțile pentru Elena Udrea și Radu Mazăre

Duceau o viață tihnită, în lux și nici prin minte nu le-ar fi trecut că vor ajunge după gratii. Singura care a știut de la bun început ce le pregătește soarta a fost vrăjitoarea Rodica. Încă din decembrie 2014, femeia a deschis cărțile de tarot pentru Elena Udrea și Radu Mazăre și a anunțat că cei doi ajung în pușcărie. Citeşte mai jos şi alte previziuni vrăjitoarea Rodica.

În 10 decembrie 2014, Click! a anunțat în premieră faptul că Elena Udrea, dar și Radu Mazăre vor fi arestați. La doar două luni distanță, la 11 februarie 2015, fostul ministru al turismului ieșea cu cătușe din sediul DNA.

Previziuni vrăjitoarea Rodica: Fusese reținut în dosarul „Microsoft” pentru trafic de influență.

Elena Udrea a fost arestată în 11 februarie
Elena Udrea a fost arestată în 11 februarie

„Le-am deschis cărţile de tarot şi nu e bine deloc. Nu-i scapă nimeni de puşcărie. Îi văd între patru pereţi. Şi cu Mazăre va fi rău. Până în luna mai va fi şi el arestat, dar de data asta pe timp mai îndelungat”, le-a prezis atunci regina magiei albe. Ceea ce s-a adeverit în data de de 2 aprilie 2015. Radu Mazăre a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie
Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie

Edilul suspendat al Constanței este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obținerea de autorizații. Vrăjitoarea Rodica, fata Mamei Omida, a deschis, din nou, cărțile de tarot pentru ei, iar viitorul pare unul promițător.

Previziuni vrăjitoarea Rodica: Scapă repede de închisoare

„Udrea și Mazăre vor scăpa de arest în două puncte. Asta înseamnă că în două săptămâni sau două luni. Vor fi cercetați în libertate, dar nu vor fi condamați. Asta este singura pușcărie pe care o fac. La fel și pentru Marian Vanghelie. Vor fi și mai puternici. Toată tevatura asta este făcută de fațadă, pentru a se arăta că justiția își face datoria”, a avăzut în cărți vrăjitoarea.

Previziuni vrăjitoarea Rodica: Băsescu va ajunge premier

Femeia spune că știe și cine se află în spatele arestărilor pe bandă rulantă, făcute în lumea bună a politicienilor. „Traian Băsescu a instrumentat totul din umbră și tot el conduce, de fapt, țara. Nimeni nu se va lua de Băsescu. Mai văd că acesta are o înțelegere cu Victor Ponta și că șeful statului , Klaus Iohannis, nu va fi lăsat să-și termine mandatul. Locul lui va fi luat de Ponta, iar Băsescu va fi premier”, a prezis, în excusivitate, pentru Click!, Rodica.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
aeroport brasov jpg
foisorul de foc jpeg
vreme jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net