Preşedintele Iohannis şi-a condus prietenul pe ultimul drum

Ultima actualizare:

    Cuplul prezidenţial a fost vizibil afectat FOTO: Captura romaniatv.net
Cuplul prezidenţial a fost vizibil afectat FOTO: Captura romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au fost azi la Sibiu, unde şi-au condus pe ultimul drum un bun prieten care s-a sinucis.

Este vorba despre directorul tehnic al Tursib (societatea de transport în comun a municipiului), Cristian Pavel, găsit spânzurat în casa mamei sale. Înmormântarea a durat o oră şi au participat mai multe personalităţi din oraş. Pe toată durata slujbei, Carmen Iohannis şi-a ţinut soţul de braţ şi amândoi au fost vizibil afectaţi, cu ochii în lacrimi. Cuplul prezidenţial petrecuse cu prietenul lor ultima dată de Revelion.

Cristian Pavel, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit spânzurat miercuri chiar de soţie. Potrivit Mediafax, apropiaţii familiei susţin că directorul tehnic al Tursib şi soţia sa, care este consilier local din partea FDGR, aveau probleme în căsnicie în ultima perioadă şi acesta ar putea fi motivul pentru care a decis să-şi pună capăt zilelor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net