Președintele Franței, Francois Hollande, vine în România

Ultima actualizare:

Klaus Iohannis îl va primi azi la Palatul Cotroceni pe omologul său francez, Francois Hollande. Șeful statului francez efectuează prima sa vizită oficială de când a fost ales președinte. Hollande nu vine singur la București, ci e însoțit de circa 30 de manageri de companii franceze.

Francois Hollande va fi primit la Cotroceni cu onoruri militare. Klaus Iohannis va fi gazda demnitarului francez pentru scurt timp. Hollande va petrece mai mult timp în compania premierului Dacian Cioloș, cu care va discuta posibilitatea demarării unor noi parteneriate economice. După-amiază, Hollande și Cioloș vor merge la Ghimbav, unde se va deschide o nouă fabrică de elicoptere Airbus. Șeful statului francez vine în România împreună cu 30 de oameni de afaceri, cărora speră să le ofere noi oportunități de a investi în țara noastră. Tot azi, președintele Klaus Iohannis i-a programat oaspetelui său o vizită la Măgurele, în Ilfov, la Institutul de Fizică.

Cei doi şefi de stat vor ajunge și la Forumul Economic „Parteneriatele franco-române de viitor”. „Un lucru important este că România şi Franţa pot contribui împreună, dar şi substanţial la discuţiile care vor avea loc la summit-ul de la Bratislava, pe 16 septembrie. Este primul summit în formula UE 27 fără participarea Marii Britanii după momentul Brexit şi un moment în care preşedintele României va prezenta viziunea ţării noastre din acest punct de vedere”, a precizat purtătorul de cuvânt al Adminstrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net