”Preotul pedofil” are într-adevăr 4 copii înfiați? Ce zice Pomohaci și ce spun autoritățile

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci, preot și cântăreț de muzică populară, este acuzat de pedofilie
Cristian Pomohaci, preot și cântăreț de muzică populară, este acuzat de pedofilie

Preotul-cântăreț Cristian Pomohaci (48 de ani), înregistrat când seducea un adolescent de 17 ani, se lăuda acum câțiva ani într-un interviu cu cei patru copii pe care i-a crescut și i-a făcut oameni mari. Pomohaci spune că i-ar fi înfiat, însă reprezentanții Protecției Copilului din Mureș îl contrazic.

Duhovnicul implicat într-un scandal sexual cu un minor povestea în urmă cu câțiva ani că are patru copii înfiaţi şi alți 82 de care are grijă pe timpul verii.

Cristian Pomohaci a vorbit despre viața de tată în revista Taifasuri. "Copiii înfiaţi sunt Marius, Alin şi Florina - care sunt studenţi - şi Cătălin - care e căsătorit cu Lucreţia şi mi-a oferit şi un nepot. Alin e student la Teologie şi cântă şi el muzică populară. Ei sunt în grija mea de când aveau 6-7 ani, doar Alin a fost mai mare când l-am luat, era în clasa a VIII-a. Doar unul e adoptat cu acte în regulă - formalităţile au durat opt ani -, însă toţi au crescut efectiv cu noi. Eu i-am spălat, eu le-am tăiat unghiile, i-am trimis la şcoală... toţi sunt copii buni, credincioşi, nu-mi ies din cuvânt şi nu lipsesc de la biserică. De 13 ani, de când sunt cu mine, niciodată nu mi-au ieşit din cuvânt”, povestea mândru preotul care trebuie să facă față acum unor acuzații de pedofilie.

Preotul-solist de muzică populară a mai spus la vremea respectivă că în timpul verii curtea lui e plină de copii. ”Vin mulţi copii la Moşuni, din toată ţara. Dumnezeu ne binecuvântează. Alerg dintr-un capăt de ţară într-altul, unii oameni ne aduc o pâine, alţii un cartof, noi avem oi, vaci şi alte animale pe lângă gospodărie... ne-ajută Dumnezeu să fie bine. În plus, vreau să subliniez faptul că pe timpul verii vin profesori voluntari să le predea lecţii copiilor. Dimineaţa merg la rugăciune, apoi la lucru şi la învăţat", a povestit părintele Cristian Pomohaci pentru Taifasuri.

Lucrurile nu sunt însă deloc clare în ceea ce-i privește pe copiii crescuți de Pomohaci. La Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului din Mureș nu se știe nimic despre înfierile de copii cu care s-a lăudat preotul. Directoarea instituției, Andrea Stekbauer, a declarat pentru Știrile Kanal D că în evidențele instituției pe care o conduce nu figurează nicio adopție pe numele lui Cristian Pomohaci.

Cristian Pomohaci se află în plin scandal sexual, după ce a ieșit la iveală o înregistrare în care îi face avansuri unui adolescent de 17 ani. În acest moment, preotul este anchetat și i s-a luat dreptul de a sluji în biserică. Pohomaci, preot și solist de muzică populară, slujea la biserica din localitatea Moșuni, din județul Mureș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net