Pregătiți-vă pentru două zile de vară!

Ultima actualizare:

    Vremea este perfectă pentru petrecerea timpului în aer liber
Vremea este perfectă pentru petrecerea timpului în aer liber

Vești îmbucurătoare de la meteorologi. Vremea devine tot mai caldă, astfel că joi și vinery vor fi temperaturi de vară, de până la 28 de grade Celsius. Din păcate, de sâmbătă, se răcești din nou.

Miercuri se vor atinge maxime chiar și de 25 de grade Celsius, în Transilvania. Cerul va fi mai mult senin în majoritatea zonelor țării. Doar prin vest și nord vor apărea câțiva nori, dar nu vor lăsa ploi. Temporar, vântul va fi mai intens la munte, în estul şi în vestul ţării.

Joi şi vineri, termometrele vor indica până la 28 de grade Celsius în centru şi în vest. Mai răcoare va rămâne doar în Dobrogea unde maximele vor fi în jur de 15 grade.

Sâmbătă, va începe să se răcească, mai ales în vest, nord și centru. Aversele cu descărcări electrice se vor înmulţi încă de vineri în Banat, Crişana, Maramureş, în cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Oltenia şi în jumătatea de nord a Moldovei.

Sâmbătă spre seară ploile vor apărea şi prin sud şi sud-est.

În București, maxima va fi în jur de 25 de grade, în fiecare zi. Sâmbătă, în cursul serii și al nopții, vor fi ploi cu tunete şi fulgere, precum şi scurte intensificări ale vântului.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net