Prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, are Covid-19. Cine conduce prefectura

Ultima actualizare:

    Prefectul de Vâlcea, Sebastian Fârtat, a făcut testull anticovid la cerereSursa foto: Gazeta de Vâlcea
Prefectul de Vâlcea, Sebastian Fârtat, a făcut testull anticovid la cerereSursa foto: Gazeta de Vâlcea

Prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, este infectat cu Covid-19. El a aflat că este bolnav în urma unui test efectuat la cerere, contra cost.

Prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, este infectat cu Covid-19, iar vestea a fost publicată pe pagina de Facebook a Prefecturii Vâlcea, potrivit Mediafax.

Fârtat a fost confirmat pozitiv în urma unui test pe care l-a efectuat la cerere, el neavând nici un simptom al bolii. Starea sa de sănătate este bună, precizează reprezentanții Prefecturii Vâlcea. Atribuțiile sale au fost preluate - în perioada în care prefectul se va afla în concediu medical - prin ordin de ministru, de șeful Serviciului Fianciar, Eugenia Stîngă.

Prefectul este asimptomatic

Iată ce scrie în comunicatul transmis de Prefectură: „Instituția Prefectului – Județul Vâlcea informează că prefectul Sebastian Fârtat a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 în urma unui test efectuat astăzi la cerere, contra cost. În prezent, starea de sănătate a acestuia este bună și nu prezintă simptome specifice bolii. Menționăm, totodată, că prefectul județului a respectat tot timpul normele de prevenire și combatere a răspândirii infectărilor cu virusul SARS-CoV-2, la toate întâlnirile și ședințele pe care le-a avut în ultima perioadă, atât cu angajații instituției, cât și cu alte persoane din afara instituției, păstrând distanța fizică și purtând mască de protecție”, se arată în comunicatul Prefecturii Vâlcea, postat pe internet.

Prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat, infectat cu Covid-19, a ocupat, inițial, funcția de subprefect. Însă, după ce Tiberiu Costea a solicitat încetarea mandatului din fruntea Prefecturii Vâlcea, Guvernul a luat decizia, la 7 august 2020, de a-l numi în funcția de prefect pe liberalul Fârtat, transmite gazetavalceana.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net