"Prăjitură otrăvită" pentru Copos: 4 ani închisoare

Ultima actualizare:

    George Copos, 61 de ani
George Copos, 61 de ani

George Copos, îngenuncheat de justiţie! Afaceristul a fost ieri condamnat definitiv de Tribunalul Bucureşti la patru ani cu executare în dosarul „Loteria”. El se află deja încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde execută o condamnare de 3 ani şi opt luni, primită în alt dosar.

A fost unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România, proprietar de fabrici, cofetării, hoteluri la munte şi la mare dar acum este un puşcăriaş care primeşte condamnări pe bandă rulantă.

După ce că suferea ca un câine în spatele gratiilor pentru condamnarea primită în dosarul transferurilor ilegale de jucători, Copos (61 de ani) a primit ieri o nouă lovitură de la justiţie. Instanţa a pus definitiv capăt cazului „Loteria”, în care George Copos a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru o evaziune de un milion de euro. Practic a fost respins recursul la sentinţa dată în dosar, pe 29 ianuarie 2014 de Judecătoria Sectorului 2.

Atunci, alături de Copos au mai fost condamnate în dosar alte patru persoane, printre care şi Nicolae Cristea, fost director general al Loteriei Române, pentru complicitate la evaziune fiscală (4 ani de închisoare). Astfel se termină unul dintre cele mai lungi şi mediatizate procese din România, început în iunie 2006, când inculpaţii au fost trimişi în judecată. Rămâne acum ca magistraţii să stabi­lească prin contopirea pedepselor, ce spor de pedeapsă va primi Copos, având în vedere că, acesta execută în prezent o condamnare în alt dosar, dar mai mică. Aşadar emoţiile nu s-au terminat pentru „recidivistul” Copos!

Click! spune

În 2004, Loteria Română a achiziţionat din reţeaua Ana Electronic, patronată de Copos, 38 de spaţii comerciale pentru care s-a achitat suma de 5,1 milioane €. După un proces care a durat opt ani, instanţa a stabilit definitiv că tranzacţia ar fi fost făcută fără respectarea normelor legale şi la preţuri supraevaluate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net