Ponta: "Mi-am lansat candidatura pentru a fi preşedintele românilor la Novaci, Bengeşti"

Ultima actualizare:

    Victor Ponta şi-a lansat oficial candidatura la CN al PSD de la CraiovaFOTO Facebook
Victor Ponta şi-a lansat oficial candidatura la CN al PSD de la CraiovaFOTO Facebook

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, marţi, la Craiova, unde şi-a anunţat în faţa CN al PSD decizia de a candida la funcţia de preşedinte al României, că în calitate de şef de stat va sprijini şi promulga o Constituţie aşa cum a fost propusă de USL în 2012.

„Vă anunţ de pe acum că voi sprijini, voi promulga o modificare a Constituţiei aşa cum a fost propusă de noi toţi, de USL în 2012, o Constituţie care să stabilească foarte clar ce face preşedintele, ce face Guvernul, ce face Parlamentul, ce are de făcut un primar, un preşedinte de CJ, o Consituţie care să ne ajute să evităm conflictele, nu să ajungem în fiecare zi sau săptămână la o luptă”, a spus Ponta, potrivit mediafax.ro.

El a arătat că vrea să fie un preşedinte util societăţii. „Vreau să fiu un preşedinte util societăţii. Întrebarea pe care şi-o pune toată lumea este ce rămâne după zece ani ai mandatului lui TTraian Băsescu Ură, dezbinare, vieţi distruse. Ce a făcut bun pentru România, ce a făcut util societăţii? Cred că preşedintele României trebuie să fie omul la care se vine pentru a exista o soluţie, pentru a evita un conflict. Cred că un preşedinte nu poate fi o persoană care în fiecare zi seamănă vânt şi după aceea e uimit că pur şi simplu culege furtună”, a mai declarat Victor Ponta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net