Ponta candidează la alegerile parlamentare cu derogare de la Codul de conduită al PSD

Ultima actualizare:

    Victor Ponta este pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din Gorj
Victor Ponta este pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din Gorj

Victor Ponta poate candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Fostul premier se va afla pe listele pentru Camera Deputaților din partea județului Gorj. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat marți, 25 octombrie, că există o derogare pentru candidatura lui Ponta.

"Da. Există această derogare. Vorbiți cu Cioloș să ne atace la Curtea Constituțională, că am înțeles că are deja o echipă care numai asta face — atac la Curte pentru orice. Ce i se pune masă, semnează atacul la Curte... Să o atace și pe asta", a declarat Dragnea, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național care a avut loc la Palatul Parlamentului, anunță cei de la Agerpres.

Victor Ponta a fost pus sub control judiciar de către DNA. El este acuzat de folosire a autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani. 

Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la un om de afaceri pentru a organiza vizita unei personalităţi politice străine, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD. 

Deși Codul de etică și conduită al social-democraților nu permite ca un membru aflat sub control judiciar să beneficieze de spirijinul partidului pentru orice fel de alegeri, în cazul lui Ponta s-a făcut o excepție de la regulă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net