Pomohaci, prea bolnav pentru slujbe, sănătos pentru cântări

Ultima actualizare:

    Preotul Cristian  Pomohaci slujea de  câţiva ani, în biserica  din comuna  mureşană Moşuni
Preotul Cristian Pomohaci slujea de câţiva ani, în biserica din comuna mureşană Moşuni

Decizie-şoc a preotului Cristian Pomohaci! Cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani, el a cerut ieri autosuspendarea din preoţie. În schimb, îşi onorează toate concertele.

Vestea că Pomohaci a pus preoţia în cui a fost dată de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu. ”Preotul Pomohaci a depus, prin avocatul său, o cerere de autosuspendare din preoţie, invocând motive medicale. Mâine (n.r. - miercuri) este ultima zi, din cele 30 pe care le-a avut la dispoziţie, pentru a aduce probe în favoarea nevinovaţiei sale. Până acum nu a adus niciuna”, a afirmat Vasile Bănescu.

În schimb, Pomohaci e suficient de sănătos ca să apară pe scene din toate colţurile ţării. El e aşteptat duminică, 30 iulie, la ”Sus pe Muntele din Jina”, pe tărâmul oierilor, din judeţul Sibiu. Festivalul din Jina are loc sâmbătă şi duminică în localitatea situată la cea mai înaltă altitudine din judeţul Sibiu. Mii de oameni sunt aşteptaţi la manifestare urmând să deguste mâncăruri tradiţionale şi mai ales celebra brânză de oaie şi pastrama de berbecuţ, specialităţile zonei. Cel mai aşteptat moment va fi concertul lui Pomohaci şi mai ales melodia ”Dragi mi-s oile”.

”Noi am încheiat contractul de prin luna aprilie-mai. I-am contactat pe cei de la orchestra Jidvei şi ei vin cu Pomo-haci. De câţiva ani oamenii îl tot cer, dar acum s-au potrivit programele şi a putut să vină”, a povestit pentru oradesibiu.ro, Vasile Gheorghe Beschiu, primarul din Jina. Întrebat dacă se aşteaptă ca oamenii să îl conteste pe Pomohaci din cauza suspiciunilor privind ”apucăturile” sale sexuale, edilul a părut foarte liniştit. ”Nu cred că vor fi probleme, pentru că oamenii l-au tot cerut la concerte. Apoi, jinarii sunt toleranţi”, a dezvăluit primarul Beschiu.

Preotul Cristian Pomohaci, cunoscut şi drept preotul-cântăreţ, este cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani. Totul a fost surprins într-o înregistrare audio de 22 de minute.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net