Pomohaci este regretat. Oamenii nici nu se mai duc la slujbă

Ultima actualizare:

    Fostul preot este implicat într-un scandal sexual
Fostul preot este implicat într-un scandal sexual

Consătenii fostului preot Cristian Pomohaci, din localitatea Moșuni, Jud. Mureș, îi duc lipsa acestuia. Chiar dacă a fost caterisit de Biserica Ortodoxă Română, după acuzațiile d epedofilie, oamenii mai speră că Pomohaci va reveni într-o zi la parohia din sat.

Cristian Pomohaci (48 ani) a fost renegat de Biserica Ortodoxă Română după ce a fost acuzat că a încercat să corupă un tânăr să facă sex pe bani, însă enoriașii din Moșuni nu împărtășesc opiniile mai-marilor bisericii.

Fostul preot nu mai are voie să țină slujbe, iar oamenii îi duc dorul, fără să le pese de scandalul sexual în care a fost implicat acesta sau de acuzațiile aduse. Consătenii lui Pomohaci spun că nimic nu mai e ca-nainte la Moșuni. ”Ce-a făcut el aici… Și ce slujbe ținea! Totul s-a dus pe apa sâmbetei. De când nu mai slujește el, noi nu mai mergem la biserică. Părintele Pomohaci avea har. Păcat că nu mai ține slujbe. Sperăm să se întoarcă”, spun mai multe voci din Moșuni, localitatea în care a slujit Cristian Pomohaci.

În vara acestui an, fostul preot, care este și cântăreț de muzică populară, a fost implicat într-un scandal de proporții, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să corupă sexual un minor. Băiatul a dat în vileag înregistrarea care îl incrimina pe Pomohaci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dominic Cummings FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
pensie jpg
restaurant 1284351 1280 jpg
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net