Polițistul local bătut în misiune a murit la spital

Ultima actualizare:

    Dispariția lui Constantin Barbu a lăsat un gol imens în familia acestuia (foto: Facebook)
Dispariția lui Constantin Barbu a lăsat un gol imens în familia acestuia (foto: Facebook)

Veste tristă pentru toți cei care l-au cunoscut pe Constantin Barbu, polițistul local din Drobeta Turnu Severin care a intervenit într-un conflict izbucnit în apropierea unui bar. Bărbatul a murit azi noapte la spitalul din Craiova, după ce a păcălit moartea de două ori.

Polițistul local s-a stins din viață în jurul orei 23.00, joi noapte, după aproape două săptămâni de spitalizare. El a suferit răni grave în zona capului după ce a fost lovit în fața unui bar, de un bărbat implicat într-o altercație pe care omul legii intenționa să o aplaneze. Constantin Barbu (57 de ani) a fost adus la spital în stare de comă și a fost operat cu succes de medicii craioveni. Azi noapte a suferit trei stopuri cardiorespiratoare consecutive, ultimul fiindu-i fatal, scrie adevarul.ro. Culmea e că medicii erau optimiști în legătură cu stare sa de sănătate.

Agentul Constantin Barbu de la Poliţia Locală din Drobeta Turnu Severin a ajuns în comă în data de 2 februarie la Spitalul din Craiova, după ce a fost lovit violent de un bărbat pe o stradă din municipiu. Un echipaj al poliţiei fusese solicitat la faţa locului pentru a aplana un conflict care izbucnise în apropierea unui bar. Constantin Barbu a fost lovit cu pumnii în zona feţei în timp ce încerca să îi legitimeze pe tinerii implicaţi în scandal. Agresorii au reușit să fugă de la locul faptei, însă au fost prinși la scurt timp. Ei riscă acum ani grei de pușcărie, pentru uciderea unui polițist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net