Polițistul Godină iese la atac: ”Să-ți fie rușine, om bătrân!”

Ultima actualizare:

    Polițistul Marian Godină e foc și pară pe Ion Cristoiu
Polițistul Marian Godină e foc și pară pe Ion Cristoiu

Polițistul brașovean Marian Godină i-a atitudine. Acesta a scris un mesaj dur pe contul său de socializare la adresa jurnalistului Ion Cristoiu, care a declarat într-o emisune tv că mama lui Bogdan Gigină ar trebui să tacă.

"Știu că o sa vă suparăți, dar din punctul meu de vedere mama polițistului ar trebui să tacă. Deja e prea activă, pe scrieri, în presă. Vorbesc serios, nu știu ce vârsta are, bănuiesc că poate să -mi fie fiică, sau ce o fi. Sunt om bătrân, cunosc, e prea revoltată. Te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Isus Hristos. Dacă este manipulare, nu e corect. Durerea față de o moarte a fiului nu justifică deja să facă politică. Ea face politică pe Facebook, povestește cum i-a tăiat capul", a declarat Ion Cristoiu.

Polițistul Marian Godină a reacționat imediat  pe Facebook.

”Vă vine să credeți că omul ăsta a fost în stare să spună așa ceva? Când am citit prima oară asta în presa scrisă, am crezut că e vreo știre falsă, gândindu-mă că nici un om, oricât de lipsit de scrupule ar fi, nu ar putea spune așa ceva despre o mamă care și-a pierdut unicul copil. Abia când am văzut înregistrarea video am realizat că acest ipochimen chiar a spus chestiile astea. Sper că, prin aceste afirmații, nenea ăsta tocmai și-a pus punct carierei”, a scris polițistul din Brașov.

”Nu ai nevoie de un creier mai mare decât o nucă”

Iar postarea sa a continuat în aceeași notă virulentă.

”Îmi e greu să cred că cineva îl mai poate numi pe acest om "maestru". De fapt, cred că am greșit că l-am numit și "om". Îmi era lehamite și înainte să urmăresc această ființă vorbind, pentru că nu știam dacă mai mult vorbește sau mai mult scuipă, dar mă gândeam că e un defect din fabricație cauzat de vreo hipersecreție salivară și încercam să trec peste, însă azi mi-am dat seama că acest individ poate scuipa și înghiți în același timp și când spun că înghite nu mă refer la oxigen. Să-ți fie rușine, om bătrân, așa cum te autointitulezi, că ai putut debita că o femeie atât de greu încercată își plânge fiul fiind manipulată politic și că ar trebui să tacă! Nu ai nevoie de un creier mai mare decât o nucă prin care să zburde mai mult de juma' de neuron, ca să îți dai seama că politica e ultima grijă a acelei mame, iar dacă nici pe ăla nu îl ai, atunci cel care ar trebui să tacă și să nu mai scoată capul vreodată în public ești chiar 'matale", a continuat agentul de la Rutieră.

Postarea poliţistului pamfletar a avut peste 8.300 de like-uri şi peste 630 de share-uri.

Mama îndoliată, Carmen Gigină, a postat de-a lungul vremii mai multe comentarii pe pagina sa de socializare. Și-a spus durerea din suflet și l-a acuzat pe Gabriel Oprea că unicul ei copil a murit din cauza ignoranţei acestuia.

Mama îndoliată:”Copilul meu era cu capul retezat”

”În momentul în care am intrat în Spitalul Universitar am avut impresia că toata lumea mă cunoaște. Cel de la intrare m-a intrebat "Sunteți mama polițistului accidentat?” Mi-a arătat ușa unde copilul meu era resuscitat. Am intrat și acolo am găsit un copil, copilul meu complet desfigurat, cu gâtul retezat; cu chipul plin de sânge, pardoseala era plina de sânge; m-am prăbușit la picioarele lui, sărutându-le și strigându-l. Încă avea șosetele ude în picioare…”, acesta este o parte din ultimul mesaj postat de femeia îndoliată, care de altfel l-a deranjat pe ziarist.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net