Poliţiştii, lăsaţi să păzească toată noaptea un cadavru. La IML se terminase programul de muncă

Ultima actualizare:

De necrezut! Un echipaj de poliţie din Baia Mare a păzit toată noaptea cadavrul unui bărbat, după ce angajaţii de la Medicină Legală au anunţat că ei nu lucrează decât în intervalul 8.00 - 16.00. Episodul s-a consumat în noaptea de 25 spre 26 decembrie, într-o staţie de autobuz din capitala Maramureşului.

Răspuns halucinant al Serviciului Judeţean de Medicină Legală Maramureş la solicitarea poliţiştilor! În noaptea de 25 spre 26 decembrie, un trecător a apelat numărul de urgenţă 112, potrivit baiamare24.ro. Cetăţeanul găsise, pe o bancă amplasată într-o staţie de autobuz din Baia Mare, un bărbat care nu mai respira. Sosiţi imediat, criminaliştii şi agenţii de poliţie au identificat cadavrul: un sătean de 57 de ani, din comuna maramureşeană Săcălăşeni. „La data de 26 decembrie, ora 3.03, Poliţia Baia Mare a fost sesizată prin 112 că pe strada Victoriei se afla un bărbat decedat. Personalul medical deplasat la faţa locului a constatat faptul că persoana era decedată. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a decedat acesta”, a anunţat subinspectorul Florina Meteş, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

Surpriza a apărut când oamenii legii au cerut intervenţia celor de la Medicină Legală, pentru transportul cadavrului la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Poliţiştii au fost informaţi sec de faptul că se lucrează doar în intervalul orar 8.00 – 16.00 şi că legiştii vor veni să ridice cadavrul abia dimineaţă. Prin urmare, poliţiştii au acoperit trupul bărbatului cu o pătură şi au stat de pază timp de aproximativ cinci ore. Doctorul Nicoleta Pintican, legist şef la Medicina Legală, a replicat sec: „Eu nu dau declaraţii la telefon”, scrie adevarul.ro. 

Click! spune

În septembrie 2019, familia unui bărbat din Borşa, care decedase într-un accident de muncă, a transportat la spital cadavrul acestuia, după ce i s-a comunicat că atât la Vişeu de Sus, cât şi în Borşa nu există maşini pentru transport cadavre. Mai mult, familia îndurerată a fost informată că legiştii nu se deplasează în localităţile din judeţ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net