Poliţiştii i-au schimbat pe autostradă pneul spart

Ultima actualizare:

    Maria Ceauşilă a fost scoasă din încurcătură de doi agenţi inimoşiFotografii: Facebook / Maria Ceauşilă
Maria Ceauşilă a fost scoasă din încurcătură de doi agenţi inimoşiFotografii: Facebook / Maria Ceauşilă

Distribuită de 8.000 de ori pe Facebook! O fotografie cu doi poliţişti care schimbau pneul de la maşina unei femei pe autostrada A1 a făcut furori pe reţeaua socială.

Maria Ceauşilă trebuia să ajungă la o clinică din Bucureşti cu mama sa, dar a avut ghinion. „Haina de poliţist nu schimbă sufletul omului bun! Frig, vânt, burniţă, în mijlocul câmpului. Exact ce mai lipsea: pană de cauciuc”, a scris pe Facebook Maria Ceauşilă. “Cei doi poliţişti din imagine s-au grăbit să ne vină în ajutor. Eu credeam că au oprit să ne amendeze... Mulţumim, oameni buni!”.

Femeia a povestit pentru adevarul.ro cum s-a întâmplat totul: „Am făcut pană pe Autostrada Piteşti-Bucureşti. Eram panicate, întrucât mama avea programare la o clinică din Bucureşti şi ne gândeam că nu vom ajunge la timp. Am început să scoatem lucrurile din portbagaj pentru a ajunge la roata de rezervă şi au apărut domnii poliţişti. Au încetinit, au ieşit din maşină, iar noi, mai cu teamă, mai cu ruşine, le-am explicat situaţia şi s-au oferit cu dragă inimă să ne ajute”.

image
image
image
image
image
image
incendiu bucuresti fb png
ceai somn jpg
statui parcul carol colaj captura video jpg
plante freepik jpg
ion luca caragiale captura video jpg
preoti ortodocsi se inchina in catedrala episcopala Invierea Domnului foto bihoreanul JPG
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
monstru pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net