Polițista ucigașă va fi înmormântată alături de fiul său

Ultima actualizare:

    Soțul Adelei Lăpădat era la farmacie, în momentul în care femeia și-a omorât copilul și mama, după care s-a sinucis
Soțul Adelei Lăpădat era la farmacie, în momentul în care femeia și-a omorât copilul și mama, după care s-a sinucis

Polițista din Bălești, care și-a omorât copilul și mama, după care s-a sinucis, va fi înmormântată, miercuri, alături de micuțul ei, dar și de cea care i-a dat viață. Trupurile celor trei au fost depuse la capelă, locul în care rudele, prietenii și cunoștințele familiei îndoliate au venit să-și ia rămas-bun.

E multă durere în familia Lăpădat. Nimănui nu-i vine să creadă că Adela Lăpădat (33 de ani) și-a ucis copilul în vârstă de șase luni și mama (54 de ani). Apoi, dându-și seama de ce a făcut și-a luat viața. Sicriele cu trupurile neînsuflețite au fost depuse la Capela Bisericii Sfântul Nicolae din municipiul Târgu Jiu. Polițista, bebelușul și bunica acestuia vor fi conduși pe ultimul drum, miercuri, când vor fi înmormântați în cimitirul din satul Ceauru, localitatea în care s-a petrecut teribila tragedie.

Surse din rândul prietenilor familiei susțin că Adela Lăpădat va fi înmormântată alături de fiul său și de mama sa.

Primarul Mădălin Ungureanu, din comuna Bălești, comuna de care aparține satul Ceauru, a declarat că, dacă va fi nevoie, va ajuta familia Lăpădat.

Medicii legiști din Târgu Jiu au dat primele rezultale ale necropsiei făcute celor trei. Potrivit raportului medico-legal, Adela Lăpădatu „prezenta o plagă prin împușcare în zona capului, cu ieșire occipitală. Mama acesteia prezenta o plagă prin împușcare la nivelul toracelui drept, cu ieșire craniană, iar copilul prezenta o plagă prin împușcare frontală, cu ieșire în zona occipitală a capului. Este vorba de un singur glonț, restul fiind ricoșări ale celorlalte gloanțe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Medicină Legală Gorj, Ramona Oprea.

Duminică, după ora 18.00, IPJ Gorj a fost alertat pe numărul de urgență că în satul Ceauru a avut loc o truplă nenorocire.

Agentul de poliție Constantin Lăpădat (36 de ani), angajat al Postului Mătăsari, a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit soacra moartă într-o baltă de sânge, copilașul de numai șase luni abia mai respira fiind împușcat de două ori în zona capului, iar soția sa, Adela Lăpădat, polițist la Transporturi Feroviare, zăcea moartă la intrarea în casă, cu pistolul lângă ea. Adela Lăpădat a folosit pistolul soțului său pentru a comite cele două crime și apoi pentru a își lua viața.

Prietenii familiei Lăpădat spun că Adela și soțul ei își doriseră foarte mult un copil, dar că tânăra intrase în depresie după naștere. O prietenă a Adelei a mărturisit că, aflată în maternitate, ar fi intrat în depresie post natală. „Își făcea mereu griji pentru copil, nu lăsa oamenii să se apropie de teamă să nu se îmbolnăvească micuțul, să nu ia microbi. Cred că era într-o depresie. Acum, îmi dau seama că avea nevoie de ajutor”, a spus aceasta.

Reprezentanții IPJ Gorj au transmis că tânăra fusese testată psihologic ultima dată în luna mai a anului 2017, înainte de a intra în concediu maternal. Polițistul Constantin Lăpădat deținea pistolul la domiciliu, conform prevederilor legale, iar ultimul control a fost efectuat la locuința acestuia, la începutul acestui an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
copil bolnav de rujeola pojar foto shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net