Şi în ziua ei liberă a dat cu hoţul de pământ!

Ultima actualizare:

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei, sub privirile uimite a zeci de trecători. Ana Maria Beraru aştepta o prietenă, când a auzit o femeie care striga cât o ţineau puterile după hoţul care tocmai o lăsase fără 500 de lei. Voia să-şi cumpere o bijuterie dintr-un magazin, iar bărbatul i-a luat banii de pe tejghea şi a zbughit-o în stradă.

Ghinionul lui. Acolo se afla poliţista de la Secţia pentru Centru Vechi. Deşi era îmbrăcată în civil şi nu era înarmată, Ana Maria nu a stat pe gânduri şi a pus mâna pe răufăcător. L-a uimit până şi pe el că o fată, după care mulţi ar întoarce capul pe stradă, are curajul să-i stea în cale, în timp ce bărbaţii care asistau la scenă nu-l deranjau cu nimic.

„Am început să alerg după el, l-am prins de geacă, dar atunci s-a dezbrăcat şi a aruncat banii şi a încercat din nou să fugă", ne-a povestit poliţista. Ana Maria nu s-a lăsat şi s-a luat iar după hoţ.

A reuşit să-l ajungă din urmă şi l-a imobilizat. Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut. A doua zi a fost eliberat, pentru că judecătorii au decis că poate fi cercetat pentru furt şi în libertate. Ana Maria este însă mândră că a putut să-şi facă datoria, aşa cum visa încă de mică. "Mi-am dorit mult să ajung poliţistă şi sper să fac asta cât mai mult timp", ne-a mai spus Ana Maria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net