Poliţista beată şi-a luat concediu!

Ultima actualizare:

    În timp ce victima ei zace pe patul de spital, Paula Monica Gogu se odihneşte, departe de munca de birouFoto: monitorulvn.ro
În timp ce victima ei zace pe patul de spital, Paula Monica Gogu se odihneşte, departe de munca de birouFoto: monitorulvn.ro

A făcut prăpăd, în centrul oraşului Focşani, cu bolidul împrumutat de la un alt poliţist, a rănit o persoană şi a fugit de la locul accidentului, pe trei cărări. Acum, subinspectorul de la IPJ Vrancea şi-a luat concediu de odihnă în aşteptarea deciziei procurorilor. Monica Gogu (26 de ani) riscă să fie suspendată din funcţie.

Conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Cu aşa un dosar penal, subinspectorul Monica Gogu pare să aibă zilele numărate la biroul de Investigare a Fraudelor Vrancea. Cu toate astea, în momentul în care se va începe urmărirea penală împotriva ei, ea va putea lucra în continuare şi îşi va încasa salariul, fiind pusă la dispoziţie. Va îndeplini însă doar sarcinile stabilite în scris de şeful unităţii de poliţie. În cazul în care va fi arestată preventiv, Monica Gogu va fi suspendată din funcţie. Dosarul a fost trimis ieri la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care urmează să ia măsuri. În aşteptarea deciziei procurorilor, poliţista care a gonit beată, prin oraş, cu 150 km/h, şi-a luat concediu de odihnă. În perioada asta nu se va mai distra plimbându-se cu bolizii prin oraş, decât pe scaunul din dreapta. Permisul i-a fost suspendat până la finalul anchetei. 

Procurorii aşteaptă şi rezultatul probelor biologice pentru a stabili cu exactitate alcoolemia pe care tânăra poliţistă o avea în sânge în noaptea accidentului. Între timp, victima poliţistei, Elena Barbălată (23 de ani) este în continuare internată la Spitalul Judeţean. Starea ei este favorabilă însă mai are nevoie de îngrijiri.  

S-a predat după o oră, duhnind a alcool

18 octombrie, ora 4.30. Monica Gogu şi doi colegi de-ai ei, tot poliţişti, părăsesc barul din centrul oraşului, unde au băut toată noaptea. Deşi abia se mai ţine pe picioare, poliţista îşi roagă colegul să o lase pe ea să-i conducă, până acasă, bolidul BMW X5. Începe o cursă nebună, cu slalom printre celelalte maşini din trafic, la o viteză de 150 km/h. Poliţista pierde controlul maşinii, intră cu viteză într-o staţie de autobuz şi distruge totul în cale. Un chioşc e pus la pământ, iar vânzătoarea dinăuntru este rănită, prinsă între bucăţi de tablă şi gard. Cei trei poliţişti coboară din maşină, se asigură că victima e în viaţă şi fug mâncând pământul. După o oră, şoferiţa vitezomană se prezintă la poliţie cu o alcoolemie de 0,56 mg/l în aerul expirat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net