Poliţist luat pe sus de un şofer nervos, în intersecţie

Ultima actualizare:

    Poliţistul rutier a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar. E în stare gravă (foto: Arhivă Click!)
Poliţistul rutier a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar. E în stare gravă (foto: Arhivă Click!)

Un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu maşina de un şofer care nu i-a ascultat indicaţiile. Incidentul s-a petrecut în sectorul 6 la intersecţia Şos. Virtuţii-str. Orşova.

Poliţistul dirija circulaţia în intersecţie, când a fost lovit de un bolid, condus de un tânăr de 23 de ani. Potrivit primelor informaţii, şoferul a fost nemulţumit de indicaţiile rutiere ale poliţistului şi a accelerat în trombă. "Şoferul a ignorat semnalul de oprire al agentului nostru, care încerca să-l oprească să treacă peste linia de tramvai. În primă fază acesta a oprit, după care şi-a continuat deplasarea lovindu-l pe poliţst. Când l-au imobilizat, colegii mei au constatat că nu avea permis şi consumase alcool", ne-a spus Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Omul legii s-a ales cu răni grave în zona picioarelor şi a fost transportat la spitalul Universitar de un echipaj SMURD. După ce l-a luat pe sus pe poliţist, şoferul s-a înfipt cu maşina într-un tramvai de pe linia 41 şi a rămas blocat în autoturism, scrie rtv.net. Tânărul a fost pradă uşoară pentru poliţişti, care l-au ridicat în cătuşe pentru a-l duce la audieri.

Circulaţia în intersecţie se desfăşoară cu dificultate din cauza evenimentului.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net