«Decât să pierd la şcoală timpul, mai bine la biliard!»

Ultima actualizare:

    Elevii au preferat jocurile  de noroc în schimbul lecţiilor (FOTOGRAFII: www.mhalert.to)
Elevii au preferat jocurile de noroc în schimbul lecţiilor (FOTOGRAFII: www.mhalert.to)

Pică pe capete la examenele de Bacalaureat, dar nici nu se duc la şcoală. Elevii preferă „păcănelele" şi biliardul în locul orelor de curs. Mai mult, devin şi sfidători la adresa poliţiştilor dacă sunt prinşi prin baruri în timpul cursurilor. Aşa s-a întâmplat şi ieri, la Mehedinţi, unde poliţiştii au făcut turul localurilor în căutarea elevilor chiulangii.

Are 16 ani şi este elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Decebal din Drobeta Turnu Severin. A recunoscut că îşi petrece mai mult timp în baruri decât la orele de curs, pentru că, spune el, educaţia nu este importantă şi nici Bacalureatul nu-l interesează. Potrivit mhalert.ro, tânărul a fost surprins ieri, în jurul prânzului, într-un local cu jocuri de noroc aflat la etajul I al unui imobil de pe strada Orly.

simeon stalpnicul png

Şi-a comandat o cafea şi a început să joace biliard, ignorând întrebările poliţiştilor. Ba chiar s-a arătat deranjat când oamenii legii au vrut să-l legitimeze şi le-a răspuns ironic. Poliţiştii au atenţionat conducerea liceului despre locul în care a fost găsit elevul.

Un alt tânăr găsit în bar a spus că a terminat liceul în 2013, a picat Bacul, iar până la următoarea sesiune are destul timp să se joace. Potrivit poliţiştilor, în timp ce lipsesc de la ore, tinerii comit infracţiuni, îşi fură bunurile unul celuilalt, se bat şi provoacă scandaluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
romanca job colaj facebook pixabay jpg
litoral jpg
Netanyahu jpg
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
image
actualitate.net
image
actualitate.net