Politicianul bătăuș, afirmații șocante: „Să-mi mulțumească pentru că a rămas în viață”

Ultima actualizare:

    Fostul deputat PNL încearcă să se apereFoto: Arhiva Click
Fostul deputat PNL încearcă să se apereFoto: Arhiva Click

Jenor Beaudean (PNL), politicianul din Bistrița care a agresat fizic o femeie dă vina pe victima sa pentru întregul incident. El afirmă aceste lucruri după apariția unei înregistrări video făcute de o cameră de supraveghere, înregistrare care arată cum a început tot conflictul.

În imagini se observă cum femeie începe traversarea unei străzi din Bistrița. Nu e clar dacă traversa regulamentar sau nu, însă cert este că politicianul Jenor Beudean frânează brusc ca să evite un accident. Femeia lovește cu piciorul mașina politicianului local, potrivit digi24.

Soțul femeii susține că aceasta s-a speriat foarte tare și că circula regulamentar: „Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşina respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă asteptam la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul. (...) Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Halita, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, smecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal".

Jenor Beaudean dă vina însă pe victimă: „Îmi pare rău, sincer, regret incidentul, dar mai bine trebuia să îmi mulţumească că a rămas cu viaţă, decât să îmi dea cu piciorul în autoturism. Am făcut o plângere doamnei. Din înregistrările trimise de Poliţia Română se vede că este vinovată pentru trecerea pe culoarea roşie şi lovirea autoturismului”.

În urma incidentului, Jenor Beudean a fost exclus din Partidul Național Liberal. Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut vineri scuze în mod public femeii agresate în trafic de fostul vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean: Oamenii de genul acesta nu au nicio scuză şi nu au nimic în comun cu PNL. Celei care i-a fost victimă îi cer eu iertare pentru momentul prin care a trecut. Mă bucur că a avut curajul să facă public incidentul. Sper ca autorităţile să-şi facă treaba şi să înlăture orice dubiu că ar încerca să-l favorizeze pe agresor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (14) jpg
euro valuta bani pixabay jpg
tanara din Cuba mutata in Romania jpg
test de inteligenta jpg
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net