Poliţia Locală i-a amendat pe poliţiştii care au parcat aiurea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au fost făcuţi de râs. Joi, 20 aprilie, o fotografie făcută la Timişoara, cu două maşini parcate pe trotuar, a devenit virală pe Internet.

Şeful poliţiei locale a fost luat peste picior şi întrebat dacă se va amenda singur. Corneliu Vaida, care a postat fotografia pe Facebook, a fost amendat cu 900 de lei pentru postare, scrie news.ro. Această sancţiune a produs un val de proteste.

În cele din urmă, Direcţia Poliţia Locală Timişoara a comunicat faptul că cei doi poliţişti locali care şi-au parcat maşinile în faţa instituţiei au fost sancţionaţi. ”Cei doi poliţişti locali care s-au aflat la volanul autovehiculelor oprite pe platforma din faţa instituţiei la data de 12.04.2017, încurcând circulaţia pietonilor, fapt semnalat de altfel de o persoană care a făcut o fotografie ce a circulat pe reţeaua socialială şi în mass-media, au fost sancţionaţi cu câte 580 lei fiecare şi câte 3 puncte penalizare la permis. De asemenea, Poliţia Locală a luat toate măsurile ca pe viitor astfel de situaţii să nu se mai întâmple”, a transmis Poliţia Locală din Timişoara, citată de news.ro. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net