Poftiţi pe Litoral! Se deschide sezonul estival

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Să fie distracţie! În minivacanţa de 1 Mai, pe Litoral vor avea loc concerte pe plajă şi un show cu maşini de drift. Potrivit Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, în acest sezon, vor avea loc evenimente majore în Mamaia, Vama Veche şi în Delta Dunării.

 “Weekend-ul de 1 Mai va începe pe 27 aprilie, când lansăm ediţia a 20-a a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care atragem peste 7.000 de turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România. Deschidem sezonul la Vama Veche, sâmbătă 29 aprilie şi continuăm duminică, la Mamaia, cu show de maşini de drift şi mega-concert pe plajă, cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, după care lansăm alături de turiştii noştri sute de lampioane între Mamaia, Vama Veche şi Delta Dunării!”, a spus Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Printre evenimentele care vor avea loc în acest sezon în Mamaia se numără Mamaia Music Award, o gală de lupte K1, Festivalul Antic Tomis, diverse concerte, iar în Delta Dunării se vor desfăşura în această vară, printre alte evenimente, un festival de film despre mediu, un festival de folclor, un altul de jazz, dar şi o nouă ediţie a raliului Delta Dunării. Patronatele din turism au anunţat că preţul mediu pe Litoral, în staţiunea Mamaia este 30 de euro/persoană/noapte, dar la hotel de cinci stele tariful este de 121 euro/noapte, iar la trei stele –în jur de 50 euro/noapte. În Vama Veche, tariful pensiunilor pleacă de la 61 de lei/noapte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net