Poftiţi în familia milionarilor Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Alexandra  Grigore  va deveni  mămică  şi spune  că premiul îi  va fi tare util
Alexandra Grigore va deveni mămică şi spune că premiul îi va fi tare util

Familia milionarilor Click!MANIA se măreşte de la un anotimp la altul. Mii de românii au plecat acasă cu maşini, bani, electrocasnice sau alte surprize după ce au descoperit lozurile cu trei simboluri identice.

Doar cine nu citeşte Click! nu câştigă la Click!MANIA. Alexandra Grigore (23 de ani), din Călăraşi, a câştigat un set cu râşniţă şi ibric. Este primul premiu de la Click!, dar este meritat pe deplin: tânăra nu a ratat nici un număr al ziarului preferat. „Trebuia să câştig şi eu, că nu se mai putea. Şi a picat la fix premiul, să ştiţi. În octombrie voi deveni mămică şi voi avea nevoie de un ibric bun ca să încălzesc lăpticul pentru bebe. Doamne ajută”, ne-a mărturisit Alexandra.

simeon stalpnicul png

 Şi Andreea Ene (46 de ani) a nimerit un loz câştigător. „Vă mulţumesc pentru premiu! Sunteţi minunaţi! Am o fată şi o să-i dau ei banii cadou”, ne-a spus cititoarea care a câştigat 300 de lei. Doi norocoşi sunt mai bogaţi cu 5.000 de lei fiecare, iar un timişorean a plecat acasă cu o Dacia Logan.

Avem 16 norocoşi care au nimerit lozurile cu 1.000 de lei şi alţi 177 care s-au ales cu câte 300 de lei. 15 români au câştigat câte un plin de combustibil pentru maşină, iar 14 cititori fideli au câte un telefon nou-nouţ de la Click!MANIA. S-au mai câştigat 7 aspiratoare, 23 de seturi cu ibric şi râşniţă, 4 cuptoare cu microunde şi 12 mixere. Lozurile norocoase le-au mai adus 7 tablete cititorilor fideli, dar şi alte surprize. Rămâneţi alături de noi pentru că vom reveni cu noi premii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net