«Plec la mare cu familia cu banii de la Click!MANIA»

Ultima actualizare:

    Cel mai iubit concurs din presă  a premiat aproape 1.900 de români din toate colţurile ţării
Cel mai iubit concurs din presă a premiat aproape 1.900 de români din toate colţurile ţării

V-am promis mii de premii şi ne ţinem de cuvânt. Până acum, Click!MANIA a premiat aproape 1.900 de cititori fideli. Norocoşii s-au ales cu bani, ­telefoane, vase de bucătărie, aspiratoare şi multe alte premii. Cumpără şi tu Click! zilnic şi ia-ne premiile!

Mihai Dincă are 58 de ani şi este din Călăraşi. Are abonament la ziarul Click! de când a ieşit pe piaţă şi spune că nu ar renunţa la el nici în ruptul capului. „La un singur ziar am abonament! Nici nu mai ştiu de câţi ani, cred că de când aţi apărut. E ziarul preferat şi abia aştept să mi-l aducă poştaşul. Îl citesc pe tot, dar cel mai mult îmi plac rubricile de Sport şi Vedete”, ne-a spus bărbatul, care lucrează ca tehnician silvic. Tot ziarul preferat i-a adus şi primul câştig din viaţă. Mihai a găsit un loz cu 300 de lei. 

Mihai Dincă  a câştigat 300 de lei  cu Click!MANIA
Mihai Dincă a câştigat 300 de lei cu Click!MANIA

„Este primul meu câştig şi mă bucur că e de la voi. Banii au picat la ţanc, pentru că-n weekend vreau să-mi duc soţia şi fetele la mare. E caniculă, iar o bălăceală la malul mării e tot ce-ţi trebuie”, ne-a mai spus câştigătorul. 

Şi tu poţi câştiga unul dintre miile de premii pregătite de Click!MANIA. Tot ce trebuie să faci este să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină a ziarului. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (lozuri de 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane şi tablete performante, carduri de plin de benzină (40 litri), gadgeturi (căşti, baterii externe, mini boxe), mixere Delimano, grătare de exterior Delimano, aspiratoare, seturi cu ibric şi râşniţă, cuptoare cu microunde şi mii de alte surprize. Mult succes tuturor! Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta este valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net