Pleacă acum în vacanţă şi plăteşte când te întorci!

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Tot mai multe bănci emit carduri cu rate fără dobândă, care sunt acceptate de agenţiile de turism atunci când vrei să cumperi o vacanţă. Pleci acum şi achiţi la întoarcere, chiar şi în 12 rate cu dobândă zero! Click! îţi spune ce bănci au intrat în acest program şi care sunt cele mai avantajoase oferte.

Dacă achiziţionezi o vacanţă alegând varianta ratelor fără dobândă, ai posibilitatea de a începe plata după ce te întorci din concediu, adică după 30 de zile sau chiar mai mult. Cel puţin 10 bănci au intrat în acest program: BCR, Raiffeisen, Credit Europe, Unicredit, Banca Transilvania, Bancpost, Garanti, OTP, Alpha Bank, Milennium, Banca Românească. 

Travelmax oferă programul Multishop

Agenţia de turism Travelmax şi Raiffeisen Bank te trimit în vacanţă prin programul Multishop. Practic, beneficiezi de rate fixe fără dobândă la orice vacanţă achiziţionată prin agenţia Travelmax cu ajutorul cardului de cumpărături Raiffeisen Bank. Cum funcţionează? În primul rând, identifici oferta şi stabileşti împreună cu un consilier al agenţiei numărul de rate în care se poate efectua plata. Plăteşti cu cardul de cumpărături prin EPOS la sediul agenţiei de turism şi soliciţi plata în numărul de rate convenit. Apoi, urmăreşti în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală fără dobândă şi la rambursare. Rambursezi rata lunară până la data scadenţei pentru a beneficia de dobândă zero. Când plăteşti cu cardul Raiffeisen Bank în agenţia de turism sau în magazinele partenere programului, acumulezi puncte Multishop de până la 25% din valoarea cumpărăturilor. Punctele reprezintă bani (1 punct-1 leu) pe care îi poţi folosi pentru cumpărăturile viitoare din reţelele magazinelor partenere. 

Bănci partenere cu Tui Travel şi Eurolines

- BRD Finance – 6 rate cu dobândă 0 - poţi cumpăra orice pachet turistic dacă ai card Carrefour, Real, Altex, MediaGalaxy, Praktiker, Reader’s Digest, Daniel, Diverta, Staer, Rombiz, Bani doar bani, Boom, Say, Goldo, Renault şi Dacia;

- Credit Europe Bank – 3 rate fără dobândă, prin Card Avantaj;

- Alpha Bank – 3 rate fără dobândă, prin intermediul cardului de cumpărături;

- Garanti Bank – 6 rate cu dobândă 0, prin Bonus Card şi cu perioadă de graţie de 50 de zile;

- Banca Transilvania - 5 rate fără dobândă, prin programul STAR BT, cu cardul de cumpărături emis de bancă;

- Bancpost – până la 12 rate în oricare agenţie sau până la 24 de rate pe online, prin cardul de credit EuroLine American Express.

Ce carduri sunt acceptate de Eximtur

- Card Avantaj oferit de Credit Europe: 6 rate fără dobândă, de la 1.03.2014 până la 31.12.2014; 

- Bonus Card oferit de Garanti Bank: 10 rate fără dobândă până la 30.10.2014;

- Programul „Star –BT” oferit de Banca Transilvania (Mastercard Forte; 

Mastercard Forte – Divizia pentru medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary şi Visa Platinum): 10 rate fără dobândă.

- Cardul de cumpărături Gold şi Cardul de cumpărături Vodafone emise de Raiffeisen Bank: 4 rate fără dobândă;

- Cardul „Bun de Plată” emis de BCR: 4 rate fără dobândă;

- Card de credit emis de Bancpost (WIZZ Bancpost MasterCard World, VISA Classic, Visa Gold, American Express Green, American Express Gold, EuroLine American Express): 4 rate fără dobândă;

- Card de credit emis de Alpha Bank: opt rate fără dobândă. În perioada 03.03-31.08.2014, în cadrul campaniei derulate împreună cu Alpha Bank se acordă până la 8 rate fără dobândă clienţilor Eximtur. După această dată, plata se poate face în şase rate fără dobândă. 

Beneficiezi de 3 până la 12 rate cu dobândă zero

În funcţie de parteneriatul încheiat între fiecare bancă şi agenţiile de turism, plata se poate face în 3 până la 12 rate. Din momentul în care ai depus dosarul la bancă, emiterea cardului se face în aproximativ cinci zile lucrătoare. Băncile ţin cont de vârstă, istoricul de plată, locul de muncă, nivelul de şcolarizare şi chiar de starea civilă când decid dacă îţi dau sau nu un card şi suma maximă pe care o aprobă. Trebuie să ai un venit între 1000 şi 1500 lei pentru o limită între 2000-3000 de lei în măsura în care nu mai ai rate la alte bănci. Atenţie însă! Există comisioane de eliberare şi de administrare care pot ajunge la 40-60 de lei pe an. După ce te întorci din concediu, plăteşte-ţi ratele la timp. Dacă nu, dobânda creşte de la 0 la 20-30%! 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net