A plătit țepele date din banii luați la păcănele

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Avea de returnat aproape 300.000 de lei (trei miliarde de lei vechi), bani pe care i-a furat acum doi ani din încasările asociaţiilor de proprietari ca să îi joace la păcănele. Acum, după ce norocul a dat peste el, Vasile Alin Mandache a returnat banii furaţi.

Vasile Alin Mandache, suceveanul care sâmbăta trecută a dat lovitura la păcănele, unde a câştigat 539.234,88 de lei, şi-a achitat datoriile acumulate faţă de Termica Suceava.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani şi-a ridicat câştigul în cursul zilei de joi, iar în după-amiaza aceleaşi zile un executor judecătoresc a virat suma de 297.000 de lei către societatea de termoficare. Aceşti bani reprezintă suma cu care Vasile Alin Mandache a ţepuit Termica în perioada în care era angajat al acestei societăţi pe postul de casier.

Practic, tânărul a luat banii proveniţi din încasările asociaţiilor de proprietari şi în loc să-i vireze la Termica i-a tocat la păcănele. Mandache a fost trimis în judecată pentru delapidare, iar în cursul anului 2012 a fost condamnat la 3 ani cu suspendare.

Suceveanul a plătit impozitul de 25% din suma totală câştigată, şi-a achitat şi datoria de 297.000 de lei şi i-au mai rămas şi circa 100.000 de lei, cu care intenţionează să-şi cumpere o locuinţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net