Peste 600 de agenţii în ţară, dar cum poţi paria pe internet la Fortuna?

Ultima actualizare:

    Casa de pariuri Fortuna are 700 de agenţii Foto: Click!
Casa de pariuri Fortuna are 700 de agenţii Foto: Click!

Anul 2015 poate fi considerat ca fiind unul revoluţionar, din punctul de vedere al modificării legislaţiei pariurilor sportive din Romania. Chiar dacă Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a arătat clemenţă faţă de marea majoritate a jucătorilor, lucrurile nu au stat la fel atunci când a venit vorba de organizatorii de jocuri de noroc.

Totuşi, aceste schimbări au dus la renaşterea gambling-ului românesc, într-un format mult mai sănătos şi mai controlat. Şi ca urmare a tuturor celor întâmplate, casa de pariuri online Fortuna şi-a făcut aparaţia pe piaţa românească, lansând aproximativ 700 de agenţii de pariuri sportive în numai câteva luni de zile. Mai mult, agenţia a introdus şi o platformă de pariuri online, la numai o lună după lansarea oficială a companiei pe teritoriul ţării.

Facilitati

Utilizatorii au la dispozitie peste 10.000 de evenimente sportive pe care pot paria live in fiecare saptamana. Oferta bogata se imbina in mod excelent cu optiunea Turbo Cashout. Operatorul ofera posibilitatea de a inchide pariurile oricarui client, atat inainte de inceperea unor evenimente, cat si pe parcursul desfasurarii acestora.

Aceasta optiune poate fi extrem de folositoare in mai multe situatii. Spre exemplu, daca un utilizator plaseaza un bilet cu un numar mare de partide, iar marea majoritate a acestora se incheie in favoare sa, pariorul poate decide sa se multumeasca cu un castig mai mic. Inchiderea pariului poate face diferenta intre profit sau pierdere, intrucat nu se stie daca restul evenimentelor de pe bilet vor fi sau nu castigatoare.

O alta situatie in care optiunea Turbo Cashout poate fi utila, este atunci cand pariorul plaseaza unul sau mai multe bilete cu meciuri care se desfasoara in zile diferite. Daca dupa prima zi, toate partidele sale s-au terminat cu un rezultat pozitiv, acesta poate sa inchida pariul pentru a reinvesti suma, completand un eventual bilet similar si cu alte evenimente. Retineti ca imediat dupa inchiderea unui pariu, banii vor fi livrati instantaneu in balanta contului respectiv si pot fi reutilizati fara nici un fel de restrictie.

Un alt scenariu, des intalnit de impatimi, este acela in care acestia se afla in fata unei aplicatii de tip livescore, in timp ce toate meciurile pe care au mizat se desfasoara in favoarea lor. Beneficiind de facilitatea Turbo Cashout, orice parior poate alege sa bage banii in buzunar, fara sa mai prelungeasca suspansul si sa riste pierderea intregii sume, eventual din cauza unui gol inscris tarziu de adversari.

Totodata, clientii casei de pariuri Fortuna, se pot folosi de aceasta preferinta si cu scopul de a-si diminua pierderile. Chiar daca unul dintre meciurile jucate pe bilet merge in defavoarea pariorului, acesta poate recupera o parte din miza daca opteaza pentru inchiderea pariului.

Fortuna ofera un bonus de 25 ron oricarui utilizator nou inregistrat pe site. Exclusiv prin intermediul comunitatii pariorilor online din Romania PariuriX, Fortuna ofera un pariu gratuit in valoare de 75 ron pe care il puteti accesa de aici.

In alta ordine de idei, platforma online a agentiei permite plasarea pariurilor cu o miza de doar $0.10. Cu alte cuvinte, daca piata romaneasca era obisnuita cu o miza minima de 2 lei, cunoscutul brand din Europa Centrala si de Est ofera clientilor sai posibilitatea de a paria chiar si mai putin de 50 de bani pe bilet. Poate ca la prima vedere, aceasta facilitate nu pare extrem de interesanta pentru multi, insa trebuie tinut cont de punctul de vedere al celor care prefera utilizarea sistemelor. Avand posibilitatea de a miza aproximativ 0,42 bani pe fiecare linie a unui sistem, fie care este vorba despre unul cu baza sau unul normal, pariorii pot continua sa-si urmeze stilul pe care il foloseau candva, la agentiile offline. Fortuna este agentia de pariuri sportive care ofera cea mai mica miza minima per linie sau bilet, fapt pentru care este preferata de multi dintre consumatorii de jocuri de noroc cu state vechi. Si mai mult decat atat, chiar si pariurile de tip sistem pot fi inchise folosind optiunea Turbo Cashout.

Cum sa incep?

Pentru a paria online, de pe computer sau de pe mobil, nu trebuie decat sa va inregistrati pe platforma online a casei de pariuri Fortuna. Trebuie sa completati cateva date personale din cartea dvs. de identitate si sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Imediat dupa parcurgerea acestor pasi, veti avea posibilitatea sa inregistrati un card de debit sau de credit, cu care sa efectuati si prima depunere.

De asemenea, aveti si varianta de a utiliza platforma de plata Paysafecard, folositoare pentru cei care au reticente in ceea ce priveste dezvaluirea datelor bancare catre terti. Apoi, nu va mai ramane decat sa pariati; intreg procesul de inregistrare si depunere poate dura chiar si mai putin de 2 minute. Da, adica puteti incepe sa pariati oriunde v-ati afla, atata timp cat aveti la dispozitie o conexiune la internet, fara sa mai fiti nevoit sa va deplasati la agentie.

Verificari si retrageri

Agentiile de pariuri sunt obligate sa va verifice identitatea noilor clienti. Insa, procedura utilizata de Fortuna este una cat se poate de limpede. Trebuie doar sa scanati sau sa faceti poze de calitate, atat unui extras de cont bancar cat si documentului dvs. de identitate. Puteti trimite imaginile cu ajutorul instrumentului special creat pentru aceasta procedura.

Odata ce contul dvs. a fost verificat, puteti incepe sa  efectuati retrageri in valoare de minimum 50 de lei, folosind aceeasi metoda pe care ati ales-o in momentul depunerii.

Bonusuri

Fortuna ofera un bonus de bine-venit, valabil pentru orice nou utilizator. Oferta de baza consta intr-un pariu gratuit in valoare de 25 lei. Insa, daca va inregistrati prin intermediul comunitatii pariorilor online din Romania, pariuri-X, puteti beneficia de o oferta de 3 ori mai buna. Da, un pariu gratuit in valoare de nu mai putin de 75 de RON va asteapta!

Mai mult decat atat, daca pariati de 10 ori de pe mobil sau tableta, veti primi automat un bonus de fidelitate, care consta intr-un pariu gratuit in valoarea de 20 de lei.

Si pe langa toate acestea, Fortuna le ofera numeroase bonusuri tuturor celor care joaca pariuri de tip acumulator. Spre exemplu, un bilet castigator care contine 13 evenimente vine insotit de un bonus de 60% din profit. Acestea, dar si multe alte bonusuri va asteapta! Succes!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net