Perioade de reduceri în 2015. Află când poţi cumpăra produsele favorite la preţuri cât mai mici

Ultima actualizare:

    Perioade de reduceri în 2015: Cum îţi poţi cumpăra produse la preţuri mici
Perioade de reduceri în 2015: Cum îţi poţi cumpăra produse la preţuri mici

Vreţi să vă reînnoiţi garderoba, sau aveţi nevoie de obiecte noi pentru casă? Le puteţi face pe toate, dacă ţineţi cont de anumite perioade de reduceri în 2015. Marii producători de îmbrăcăminte, încălţăminte sau accesorii oferă, ca în fiecare an, promoţii de până la 90% din produse.

Ofertele disponibile în magazine atrag din ce în ce mai mulţi cumpărători. Există două mari perioade ale anului în care retailerii îşi pot comercializa produsele din sezonul trecut la preţuri cât mai reduse. Iată care sunt cele mai bune perioade de reduceri în 2015.

Perioade de reduceri în 2015: 15 ianuarie - 15 aprilie

Oficial, sezonul reducerilor de iarnă începe pe 15 ianuarie. Companiile care vor să îşi vândă marfa la un preţ mai scăzut vor trebui să ţină cont de mai multe aspecte. Cele mai multe produse afişează prețuri cu 40–50% mai mici, într-o primă fază, pentru ca, până la urmă, prețurile să fie tăiate cu 70–80%. Aceasta este prima fază din cele două perioade de reduceri în 2015.

În acest interval de timp, comercianţii îşi pot stabili o durata maximă de 45 de zile în care pot comercializa produse la preţuri reduse cu respectarea unor anumite reguli:

  • orice reducere de preţ trebuie indicată în mod clar, astfel încât să nu existe nicio îndoială în privinţa preţului final.
  • preţul indicat trebuie să fie costul total, cu toate serviciile care trebuie plătite de către consumator.
  • preţul redus trebuie să fie inferior preţului de referinţă, cel la care se vindea produsul înaintea aplicării discountului, în acelaşi spaţiu de vânzare, în perioada de 30 de zile.

Perioade de reduceri în 2015: 1 august -15 octombrie

Perioadele de reduceri în 2015 pot constitui o adevărată aventură pentru cumpărători. Cea de-a doua perioadă începe din data de 1 august şi se termină pe 15 octombrie, pentru toate produsele de primăvară-vară ale anului curent. Cele mai îndrăgite colecţii de la cei mai apreciaţi designeri vor putea fi cumpărate la preţuri accesibile pentru toate buzunarele. Aşadar, dacă doreşti să îţi înnoieşti garderoba de vară, profită de perioadele de reduceri în 2015.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net