Percheziții la hoții care i-au spart casa lui Stolojan

Ultima actualizare:

    Casa lui Theodor Stolojan a fost spartă de hoți în 2007, dar aceștia nu au fost prinși până acum
Casa lui Theodor Stolojan a fost spartă de hoți în 2007, dar aceștia nu au fost prinși până acum

Procurorii şi poliţiştii fac azi percheziții în Bucureşti și alte două județe la mai multe persoane suspectate de o tentativă de omor, dar şi de furturi din locuinţe. Surse judiciare au precizat că aceştia ar fi spart şi casa lui Theodor Stolojan.

Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că în această cauză se fac cercetări pentru 38 de fapte de tâlhărie şi furt din locuinţe, care au fost comise în perioada 2009-2014, dar şi pentru săvârşirea unei tentative de omor, în 2014.

Anchetatorii au descins, azi dimineață la 29 de adrese din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, pentru prinderea membrilor grupării, care urmează să fie duşi la audieri.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Mediafax, că suspecţii ar fi atacat, în 24 decembrie 2014, un bărbat care deţine un spaţiu comercial în complexul Doraly.L-au lovit cu bâte şi i-au luat câteva zeci de mii de euro.

Tot ei sunt acuzați că intrau în locuinţe după ce forţau butucul de la yală, apoi furau bani şi alte bunuri.

Hoţii acţionau în plină zi, după ce se asigurau că proprietarii nu sunt acasă, prejudiciul total fiind estimat la aproximativ şase milioane de lei.

Una dintre victimele grupării ar fi Theodor Stolojan, a cărui casă ar fi fost spartă de membrii grupării.

Majoritatea celor vizaţi sunt hoţi cunoscuţi de autorităţi şi au legături strânse cu mai mulţi lideri ai lumii interlope.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net