Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală de 8 milioane de euro. Cristian Burci, printre cei vizaţi de anchetă

Ultima actualizare:

    Percheziţii DIICOT miercuri dimineaţă FOTO Adevărul
Percheziţii DIICOT miercuri dimineaţă FOTO Adevărul

Procurorii DIICOT efectuează, miercuri dimineaţă, în Bucureşti şi la Caracal, patru percheziţii domiciliare şi alte două la sediile unor firme. În acest dosar, prejudiciul ajunge, conform procurorilor, la 8 milioane de euro.

NOTĂ CLICK: Ziarul Click! nu este vizat de ancheta DIICOT. Ancheta se referă la presupuse ilegalităţi comise la o fostă firmă din Olt a lui Cristian Burci, propietarul ziarului.

„Din actele de urmărire penală efectuate până la această dată a rezultat faptul că membrii grupului de criminalitate organizată, prin activitatea desfăşurată în perioada 2006 şi până în prezent, ar fi creat un prejudiciu prin abuz în serviciu şi delapidare în valoare de 7.099.000 de euro şi 3.811.756 de lei”, arată news.ro.În plus, în aceeaşi perioadă, „prin introducerea în circuitele comerciale de persoane şi societăţi comerciale la care deţineau acţiuni sau erau deţinute în totalitate de persoane apropiate, membrii grupului de criminalitate organizată ar fi reuşit să recicleze diferite sume de bani, care proveneau din infracţiuni în cuantum de 18.099.000 de euro şi 3.811.756 de lei”, notează sursa citată.Nouă persoane din Bucureşti, printre care şi omul de afaceri Cristian Burci, sunt vizate de acest dosar. Alte două persoane, din Olt, vor fi duse la audieri la DIICOT Olt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net