Pentru dânsa au murit doi bărbaţi

Ultima actualizare:

    Cici Turcu a fost bătută crunt de soţ,  înainte ca acesta să  fie ucis de amant Foto: vremeanoua.ro
Cici Turcu a fost bătută crunt de soţ, înainte ca acesta să fie ucis de amant Foto: vremeanoua.ro

Dramă la Vaslui. Doi bărbaţi din comuna Roşieşti au murit, în urma unei poveşti de iubire încâlcite. Soţul şi-a prins nevasta la amant, amicul lui de băutură. S-au bătut până când soţul a murit. De frică, amantul s-a sinucis.

Cici a fost izgonită din sat, localnicii spunând că ea este vinovată de moartea soţului ei, Ovidiu Turcu (43 de ani), şi a amantului, Costel Răcăuţeanu (33 de ani). Femeia se apără: „Joi dimineaţă, m-a înjurat şi mi-a dat o palmă (n.r. soţul). Am dat să fug, dar m-a prins într-un şanţ la un vecin şi m-a bătut. Nu aveam nici o relaţie cu vecinul. Venea pe la noi să-mi ajute soţul la treabă. Beau împreună şi apoi se luau la ceartă”, a povestit Cici pentru vremeanoua.ro.

simeon stalpnicul png

Cel puţin asta e versiunea ei. Vecinii spun că Cici ar mai fi fost prinsă de soţ în casa lui Costel. Ba în pod, ba în şifonier. Joi, când a ajuns acasă şi a văzut că nevasta lipseşte, s-a dus la Costel, unde a şi găsit-o pe jumătate dezbrăcată. Mai întâi, a bătut-o bine, apoi s-a luat la trântă cu Costel. Numai că acesta l-a lovit de vreo 20 de ori cu un par în piept. Ovidiu a căzut fără suflare. Vecinii au chemat Poliţia şi Ambulanţa. Când au ajuns, autorităţile au găsit-o şi pe Cici la locul crimei. Ea se chinuia cu o roabă să-şi ducă bărbatul mort acasă, din curtea amantului. Amândoi au ajuns la spital. Soţul însă a murit a doua zi. Auzind că Ovidiu s-a prăpădit, Costel şi-a pus ştreangul de gât, el fiind găsit mort, duminică. „De la puţă s-a întâmplat. Din cauza cucoanei s-a ajuns unde s-a ajuns. Cici venea la ăsta mai tânăr. Acolo a fost găsită de soţ, în patul omului”, a spus mama lui Costel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net