Pedofil prins cu buzunarele pline de bomboane

Ultima actualizare:

    Gheorghe Mărgărit riscă un an de închisoare
Gheorghe Mărgărit riscă un an de închisoare

L-au prins când încerca să ademenească o fetiţă de 12 ani pe care o racolase pe Facebook! Gheorghe Mărgărit (45 de ani) e căsătorit şi are trei copii. Individul le promitea copilelor bani, telefoane şi dulciuri ca să le atragă în cursă.

Mărgărit a fost prins în flagrant de poliţişti la Piteşti pe 16 mai 2016, în timp ce o curta pe puştoaică, scrie adevarul.ro. Bărbatul încercase să o racoleze şi pe sora de 11 ani a fetiţei, trimiţându-i mesaje pe Facebook. Cele două copile îşi alertaseră părinţii, iar aceştia i-au anunţat pe poliţişti, astfel că anchetatorii au interceptat mai multe mesaje ale lui Mărgărit. Când poliţiştii au pus mâna pe el, pedofilul avea buzunarele pline cu bomboane. Bărbatul a fost trimis în judecată în toamna lui 2016. 

Pe Facebook, Mărgărit avea două conturi. În aprilie 2016, el i-a trimis fetiţei de 11 ani mesaje în care îi propunea să se întâlnească pentru „a o iubi”. Mai mult, bărbatul i-a trimis „cerere de prietenie” şi surorii de 12 ani a fetiţei. 

Bărbatul nu ştia că la mesajele trimise pe Facebook răspundea, de fapt, mama fetiţelor, avizată deja de intenţiile bolnave ale individului. “Eşti super de Frumoasă Păpuşă îmi place de tine iubi”, scria Mărgărit, fără a folosi semne de punctuaţie. “Vreau să ne întâlnim. Şi dacă vrei un telefon. Cu taci (se referă la un telefon cu touch screen - n.r.)”. Şi în discuţia cu cealaltă copilă, el era insistent: „Nu contează anii ieu Te iubesc Frumoaso esti super de Frumoasă Păpuşe şi vreau să fim prieteni iubi”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net