Pedepsele primite de violatorii din Vaslui, mult prea mici! Avocata victimei va ataca decizia

Ultima actualizare:
Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Inițiatorul violului a constesta deja sentința primită
Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Inițiatorul violului a constesta deja sentința primită

După nouă luni de proces, judecătorii au anunțat pedepsele primite de violatorii din Vaslui. 8 ani și 4 luni de închisoare este cea mai dură sentință primită de unul din agresori. Avocata fetei violate a anunțat că va ataca decizia.

Avocata victimei consideră că pedepsele primite de violatorii din Vaslui sunt mult prea mici. Chiar dacă sentința nu este definitivă, cei șapte bărbați care au agresat sexual o elevă de 18 au ajuns după gratii, fiind arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cea mai mică sentință dată de judecători a fost de 5 ani și opt luni, pentru cei trei violatori care și-au recunoscut fapta. Cu toate acestea, cei șapte tineri au scăpat de pedeapsa maximă prevăzută de lege, adică 12 ani de închisoare pentru viol și 7 ani pentru lipsire de libertate.

Avocata  Mioara Donosa s-a consultat cu părinții victimei și a anunțat că pedepsele primite de violatorii din Vaslui sunt mult prea mici: “Considerăm că este o pedeapsă prea mică, raportat la gravitatea faptelor. În plus nu știm cum a stabilit instanța cuantumul daunelor morale, în acest caz. Așteptăm comunicarea hotărârii și apoi o vom ataca”, potrivit știrileprotv.ro

Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Burada a contestat sentința

Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Prietenul agresorilor le-a dat detalii importante procurorilor
Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Prietenul agresorilor le-a dat detalii importante procurorilor

Imediat după ce au fost anunțate pedepsele primite de violatorii din Vaslui, avocatul lui Silviu Burada, cel care a inițiat violul, a contestat sentința și înlocuirea măsurii de arest preventiv. Paul Burlacu și Ioan Surleac au contestat și ei înlocuirea măsurii preventive, relatează adevarul.ro.

Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: inițiatorul violului a primit 8 ani și 4 luni

Luni (17 august), Judecătoria din Vaslui a anunțat care sunt pedepsele primite de violatorii din Vaslui. Sentințele date celor șapte agresori sunt următoarele: Surlac Ioan (20 de ani) – 5 ani și 8 luni de închisoare, Boicu Ionuț Bogdan (21 de ani)- 5 ani și 8 luni,Rotaru Alin Dumitru (19 ani) - 5 ani şi 8 luni Bolboceanu Petrică (23 de ani)-7 ani, Avădaniei Silviu (22 de ani)-7 ani, Burlacu Andrei (28 de ani)-7 ani, Burada Ovidiu Silviu (21 de ani)-8 ani și 4 luni de închisoare.

Deși Judecătoria din Vaslui a anunțat pedepsele primite de violatorii din Vaslui, sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel. Cu toate acestea, judecătorul a dispus mandate de arestare preventivă imediată, pe numele celor șapte agresori condamnați în dosar.

Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Agresorii au fost transferați la penitenciar

Toți cei șapte agresori care au violat-o pe eleva de 18, din comuna vasluiană Văleni, au ajuns în spatele gratiilor, marți (17 august), în jurul orei 9.30. Aceștia au fost închiși la penitenciarul din Vaslui, după ce magistrații Tribunalului Vaslui le-au înlocuit măsura controlului judiciar cu arestul preventiv, timp de 30 de zile.

Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Cum a scăpat martorul-cheie de pușcărie


    Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Prietenul agresorilor le-a dat detalii importante procurorilorFoto: romaniatv.net
Pedepsele primite de violatorii din Vaslui: Prietenul agresorilor le-a dat detalii importante procurorilorFoto: romaniatv.net

Judecătorii au încheiat procesul și au stabilit pedepsele primite de violatorii din Vaslui. Se pare că martorul-cheie a fost chiar un prieten al acestora, Florin Surleac, care locuiește tot în comuna Văleni. În ciuda coincidenței de nume cu violatorul Ionuț Surleac, cei doi nu sut rude, ci vecini, potrivit romaniatv.net.

După ce au fost anunțate pedepsele primite de violatorii din Vaslui, a ajuns în atenția presei tânărul Florin Surleac care, potrivit vecinilor, a fost reținut de către poliție timp de 24 de ore, imediat după tragedia prin care a trecut eleva de 18 ani. Florin Surleac le-a oferit anchetatorilor informații foarte importante cu privire la acest caz. Se pare că și el a fost invitat la viol, însă le-a spus anchetatorilor că nu a fost în stare, deoarece era beat și a suferit o impotență temporară.

După ce au fost anunțate pedepsele primite de violatorii din Vaslui, familiile agresorilor Surleac și Burada au petrecut cu mare fast. Surorile lui Ionuț Burleac și Silviu Burada și-au făcut nunțile, unde potrivit aceleași surse citate, au petrecut cu mare fast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
icoana Izvorul Tamaduirii
Taylor Swift Foto Shutterstock
castel franta primar jpg
izvorul tamaduirii istoric jpeg
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net