Pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui. Sentința e definitivă

Ultima actualizare:

    Cei şapte tineri condamnaţi pentru viol: Bogdan Boicu, Silviu Burada, Paul Burlacu, Ionuţ Surleac, Petrică Bolboceanu, Alin Rotaru şi Silviu Avădaneifoto: arhivă Click!
Cei şapte tineri condamnaţi pentru viol: Bogdan Boicu, Silviu Burada, Paul Burlacu, Ionuţ Surleac, Petrică Bolboceanu, Alin Rotaru şi Silviu Avădaneifoto: arhivă Click!

Decizie definitivă în cazul celor șapte violatori din localitatea vasluiană Văleni. Cei șapte bărbați care au agresat sexual o elevă de 18 ani la sfârșitul anului trecut au primit pedepse mai mari din partea judecătorilor Curții de Apel Iași. De asemenea, cuantumul daunelor morale a fost mărit la 70.000 de lei.

Silviu Avădanei, Alin Rotaru, Petrică Bolboceanu, Silviu Burada, Ionuț Surleac, Paul Burlacu și Bogdan Boicu au fost trimiși în judecată pentru viol și lipsire de libertate. Aceștia au agresat-o sexual pe eleva de 18 ani la data de 10 noiembrie 2014, în timp ce aceasta se întorcea de la școală.

Curtea de Apel Iași a dat miercuri, 11 noiembrie, decizia definitivă în cazul celor șapte, aceștia primind pedepse mai mari decât în prima instanță, informează stirileprotv.ro.

Pedepsele pronunțate de Curtea de Apel Iași

  • Silviu Ovidiu Burada (21 de ani) a primit 10 ani de închisoare (sentința anterioară, 8 ani și 4 luni de închisoare)
  • Paul Andrei Burlacu (28 de ani) a primit 8 ani și 8 luni de închisoare (sentința anterioară, 7 ani de închisoare)
  • Silviu Avădanei (22 de ani) a primit 8 ani de închisoare (sentinta anterioară, 7 ani de închisoare)
  • Petrică Ionuț Bolboceanu (23 de ani) va petrece 8 ani și sase luni în închisoare (sentința anterioară, 7 ani de închisoare)
  • Ionuț Bogdan Boicu a primit 6 ani și 6 luni de închisoare (sentința anterioară, 5 ani și 8 luni de închisoare)
  • Alin Dumitru Rotaru (19 ani) va face 6 ani și 4 luni de închisoare (sentința anterioară, 5 ani și 8 luni de închisoare)
  • Ioan Șurleac (20 de ani) va sta 6 ani în închisoare (sentința anterioară, 5 ani și 8 luni de închisoare)

Cei șapte tineri, din localitatea vasluiană Văleni, au fost acuzați că au sechestrat și violat, timp de mai multe ore, în noiembrie 2014, o fată de 18 ani, care se întorcea de la școală. Violatorii au fost dați în fapt chiar de un prieten, pe care l-au chemat la orgia sexuală. Acesta a refuzat, dar a văzut totul și le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte. De asemenea, băiatul a spus că violul a fost premeditat, pentru că, încă din cursul zilei, Silviu Burada și-a sunat prietenii și i-a invitat la o partidă de sex, spre seară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net