Ea este fetița pe care nepotul regelui Mihai nu vrea s-o recunoască

Ultima actualizare:

    Nicoleta Cîrjan, împreună cu fiica sa, Iris Anna
Nicoleta Cîrjan, împreună cu fiica sa, Iris Anna

Iris Anna a venit pe lume în februarie 2016. Înainte de a se naște, mama ei, Nicoleta Cîrjan (31 de ani), a declarat că micuța este fructul dragostei ei cu Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai. Tânurul de 32 de ani n-a recunoscut-o niciodată pe micuță, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Regele nu ar vrea să-l vadă. Astăzi, în plin scandal izbucnit în Familia Regală, Nicoleta a venit cu alte precizări.

„Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodată să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă două teste?”, a scris Nicoleta pe contul personal de Facebook.

În primăvara lui 2015, Nicoleta, o brașoveancă stabilită în București, și Nicolae, nepotul Regelui, au început o relație fără obligații, în timpul turului „Caravana cărților pe bicicletă”, menit să strângă fonduri pentru a promova cititul în medii defavorizate. Relația lor a durat puțin peste două luni, după cum a spus chiar Nicoleta.

„Relaţia noastră a început profesional. Ne-am cunoscut şi, uşor-uşor, ne-am împrietenit. Am comunicat mai mult online, pentru că el era plecat foarte des din Bucureşti”, a declarat Nicolate în cadrul unui interviu pressone.ro.

În luna iulie a aceluiași an, tânăra află că e însărcinată și hotărăște să păstreze copilul, lucru, se pare, neacceptat de Nicolae, care rupe legătura cu ea, nu înainte însă de a-I cere să avorteze, după cum a mărturisit Nicoleta.

De altfel, tânăra a spus, în același interviu, că, la aflarea veștii, Nicolae „a fost șocat, dar m-a susținut”.


    Nicoleta și Nicolae, pe vremea când erau fericiți împreună
Nicoleta și Nicolae, pe vremea când erau fericiți împreună

În august 2015, vestea că Regele îi retrage Prințului Nicolae titlul și îl trimite înapoi în Anglia cade ca un trăznet.

Marți seară, Nicolae a încercar să intre în reședința din Elveția a Regelui pentru a-l vedea, starea sa de sănătate fiind foarte gravă. El n-ar fi fost lăsat să facă asta, moment în care, declară Casa Regală, a devenit agresiv din punct de vedere fizic și verbal.

De asemenea, Casa Regală a anunțat că Regele nu dorește să-l vadă pe Nicolae și că a făcut reclamație la poliția elvețiană.

Fostul principe a replicat pe contul său de Facebook: „Mă întristează profund și nu înțeleg agresivitatea Casei Regale de a face tot posibilul de a mă împiedica să îmi văd bunicul și de a-mi discredita imaginea.

Nu voi intra în acest joc murdar. Voi alege să-mi respect bunicul în aceste momente dificile, pentru că așa se cuvine și așa este creștinește.

Vin ca nepotul Regelui, nepotul bunicului meu şi doar vreau să-l văd până la urmă. Atât! Dacă va fi ultima dată când ajung aici, când este într-o stare mai bună, atunci aş dori să-l văd. Dacă nu va fi, atunci vreau să-i zic rămas bun, pentru ultima dată”, a scris Nicolae.

O lovitură puternică a venit însă, tot vineri, din partea mamei sale, Principesa Elena, care a declarat într-un comunicat că nu este de acord deloc cu comportamentul fiului său:

„Sunt foarte dezamagită și îngrijorată de faptele fiului meu, Nicolae. Prin comportamentul său din zilele trecute, Nicolae a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai.

I-am transmis, în trecut, lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis lui Nicolae, într-o scrisoare privată din 4 august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani. Aceasta arată o lipsă de responsabilitate inacceptabilă.

La cea mai recentă vizită a mea la Aubonne, în luna august, tatăl meu mi-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae, lucru cunoscut de fiul meu. Regele Mihai a făcut cunoscut, de câteva ori chiar în scris, că motivul deciziei de a-i retrage lui Nicolae titlul regal este că fiul meu nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României.

Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator”, a declarat Principesa Elena.

Și de data aceasta, Nicolae a replicat: „Cunoscându-l atât de bine, nu cred că el este cel care a decis ca noi să nu ne mai vedem. Dimpotrivă, știu că și-ar fi dorit mult. Le reamintesc tuturor că iubirea și respectul unui popor se câștigă, nu se obțin cu forța!”. Totodată, Nicolae se arată îndurerat și dezamăgit de faptul că mama sa, Principesa Elena, nu îl susține și, din contră, îl acuză că nu respectă România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net