Patru fraţi morţi în accidentul de tren de Ziua Copilului

Ultima actualizare:

    Autoturismul tinerilor s-a făuct zob în urma impactului cu trenul. Cinci tineri au ajuns în Cer (foto: bistriteanul.ro)
Autoturismul tinerilor s-a făuct zob în urma impactului cu trenul. Cinci tineri au ajuns în Cer (foto: bistriteanul.ro)

Dramă inimaginabilă la Bistriţa. O adolescentă de 12 ani, care supravieţuise miraculos unui accident de tren în petrecut chiar de Ziua Copilului în comuna Viişoara, s-a stins azi dimineaţă la spital. Fata este a cincea victimă a teribilului incident, care a răpit vieţile unor tineri cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani. Patru dintre tinerii care şi-au pierdut viaţa sunt fraţi.

Accidentul s-a petrecut joi la o trecere de cale ferată din Viişoara. Un tren de călători a lovit în plin un autoturism care nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. Trei tineri au murit pe loc, unul mai târziu, iar adolescenta de 12 ani, pe nume Cosmina, transportată la spitalul din Târgu Mureş cu un elicopter Smurd, se zbătea între viaţă şi moarte. În această dimineaţă, fata a murit, spulberând orice speranţă a familiei.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar până acum au stabilit că de vină pentru acest tragic accident este fata de 19 ani care conducea maşina. Ea nu a oprit pentru a ceda trecerea trenului de călători. „Trenul de persoane Regio 14012, care circula pe relația Bistrița-Sărmășel, a colizionat un autoturism care, din primele verificări, se pare că nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu stop și crucea Sfântului Andrei. În autoturism se aflau cinci persoane, dintre care trei au fost declarate decedate, două aflându-se în stare gravă, declara, la scurt timp după accident, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa Năsăud, Crina Sîrb, citată de bistriteanul.ro.

Patru dintre copiii morţi sunt fraţi

Neatenţia unei tinere a distrus pe viaţă o întreagă familie. Patru dintre copiii decedaţi în accidentul de joi după-amiază sunt fraţi şi provin dintr-o familie modestă din Viişoara. Părinţii lor, distruşi de durere, mai cresc încă patru copii. Tatăl celor patru tineri decedaţi este şofer profesionist, scrie timponline.ro. Fiica sa, care abia îşi luase permisul de conducere, ar fi împlinit 19 ani săptămâna viitoare. Tânărea făcea parte din Consiliul Județean al Tinerilor, reprezentând Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița, conform sursei citate.

Tinerii care au murit se numesc Daria, Darius, Lavinia, Cosmina (toţi fraţi) şi Rafael M.


    Cei cinci îngeri s+au stins mult prea devreme (Foto: timponline.ro)
Cei cinci îngeri s+au stins mult prea devreme (Foto: timponline.ro)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
image
actualitate.net
image
actualitate.net