Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident

Ultima actualizare:

    Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident, anunță România TV
Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident, anunță România TV

Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident rutier, anunță canalul de televiziune România TV, duminică (22 mai).

Update 23.17: Dosarul va fi preluat de acelaşi procuror care anchetează şi dosarul privind dezinfectanţii diluaţi din Spitale, a precizat procurorul general Augustin Lazăr. 

Update 22.10: Poliția Ilfov: Accidentul s-a produs pe raza localității Buftea, pe sensul de mers dinspre Corbeanca. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 18.47. Există doi martori, un alt șofer și un biciclist, deși în accident a fost implicat un singur autoturism. Polițiștii nu exclud ipoteza unei sinucideri, dar așteaptă rezultatele testelor ADN pentru a afla identitatea bărbatului decedat în urma impactului.

Update 21.14: La locul accidentului unde a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, nu s-ar fi găsit urme de frânare, notează adevarul.ro.

Într-o intervenţie telefonică pentru B1 TV, Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, a declarat că bărbatul aflat la volanul maşinii a murit pe loc. ”Noi putem să spunem că e vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, decedat în momentul impactului. Leziunile erau extrem de grave, nu s-a mai putut face nimic. Era decedat din momentul impactului. Au ajuns acolo două echipaje. Bărbatul era singurul ocupant al autoturismului, asta au văzut cei de la Ambulanţă”, a declarat Alis Grasu.

Update 20.49: Soţia lui Dan Condrea a identificat corpul patronului Hexi Pharma, conform Realitatea TV. Ea a venit la locul accidentului, la scurt timp după ce maşina a fost găsită. Femeia a confirmat că cel mort este Dan Condrea. 

Update 20.40: Accidentul în care a murit patronul Hexi Pharma s-a produs în județul Ilfov, între Buftea și Corbeanca, potrivit informațiilor difuzate la postul de televiziune Digi 24. Poliţiştii iau în calcul mai multe variante: Dan Condrea fie ar fi adormit la volan, fie ar fi fost o problemă la direcţia maşinii. Ba chiar, ei consideră şi varianta sinuciderii. 

Dan Condrea ar fi putut fi identificat numai după actele pe care le avea în posesie, după ce ar fi intrat cu mașina într-un copac. Patronul Hexi Pharma s-ar fi aflat într-un automobil cu însemnele companiei. El ar fi fost desfigurat. 

Patronul Hexi Pharma ar fi murit într-un accident de mașină produs în Județul Ilfov
Patronul Hexi Pharma ar fi murit într-un accident de mașină produs în Județul Ilfov
image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net