Patronul Hexi Pharma a murit. Patronul Hexi Pharma era filat. «Vom cere publicarea filmului de filaj»

Ultima actualizare:

    Patronul Hexi Pharma a murit. Sebastian Ghiță se teme pentru soarta luifoto: activenews.ro
Patronul Hexi Pharma a murit. Sebastian Ghiță se teme pentru soarta luifoto: activenews.ro

Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident de mașină, duminică seară (22 mai), între localitățile Buftea și Corbeanca. Se pare că Dan Condrea era filat de Serviciul Român de Informații.

După ce patronul Hexi Pharma a murit, deputatul Sebastian Ghiță, membru în comisia de control a SRI, se teme pentru soarta lui, susține Cătălin Tolontan pe site-ul personal. „N-a spus-o direct și oficial, dar lasă să se înțeleagă că îi e realmente teamă și pentru soarta lui”, scrie jurnalistul, pe tolo.ro.

„Mâine ne vom întruni în Comisia Parlamentară și vom cere ca echipa de filaj să facă public raportul și filmul accidentului”, a declarat Sebastian Ghiță. Întrebat dacă este sigur că exista o echipă de filaj, deputatul a răspns: „Cum să nu existe?! După un asemenea scandal public să nu existe este imposibil. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din rația de mîncare, ci care a participat la o operațiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecțiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?”.

«Nu putem fi considerați un stat mafiot»

Tolontan l-a întrebat pe Sebastian Ghiță și cum va acționa în cazul în care se va afla că filajul nu era făcut de SRI. „Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot! Nu pot muri oameni fără o explicație clară. Eu am avut mereu încredere în instituții, dar acesta este un caz care se cere lămurit! Era un caz de siguranță națională! Dar indiferent cine l-a făcut, Parchetul, DNA, cei de la MI sau SRI, echipa de filaj trebuie să spună oamenilor ce s-a întîmplat. Este fără precedent în România și nu putem fi considerați un stat mafiot. Mîine se poate întîmpla oricui!”, a răspuns el.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net