Patronul fabricii de lactate Brădet vrea să reînceapă producţia

Ultima actualizare:

    Marius Badea, patronul fabricii Lactate Brădet
Marius Badea, patronul fabricii Lactate Brădet

Patronul fabricii de lactate Brădet vrea să reînceapă producţia, aşa că le cere ajutorul românilor. Marius Badea a lansat un apel pe Facebook prin care îi roagă pe cei care au încredere în produsele sale să-l susţină cu voturi.

Ce a scris Marius Badea pe Facebook

“Am nevoie de sinceritatea dvs.

În condiţiile în care după scandalul mincinos din Italia s-au făcut analize la toate produsele noastre de acolo şi rezultatul verbal este negativ şi confirmat de buletinele de analiză din Germania, http://lactatebradet.ro/analize, vreau să ştiu dacă aveţi încredere să consumaţi produsele noastre, produse făcute cu multă dragoste într-o fabrică ultra modernă cu lapte Românesc după reţete Româneşti. O fabrică care vă aşteaptă cu mult drag să-i treceţi pragul pentru a vedea cum se produce. Vrem să reîncepem producţia dar, depindem de dvs, aşa că va rugăm să daţi like acestei pagini dacă aveţi încredere să cumpăraţi şi să consumaţi produsele noastre sau puteţi vota: cumpăr sau nu cumpăr la http://vot.lactatebradet.ro/ Indiferent de ceea ce simţiţi, indiferent de părerea dvs vă mulţumim pentru sinceritate. Decizia noastră de a redeschide fabrică este strâns legată de votul dvs. Nu putem şi nu vom judecă pe cei ce ne sunt împotriva, nu au nicio vină, sunt victime că şi noi a dezinformărilor şi manipulărilor repetate şi sperăm că într-o zi să vadă această mare nedreptate. Vă mulţumesc, Marius Badea”, a scris acesta pe pagina de Facebook  a fabricii Lactate Brădet, unde are peste 24.000 de susţinători.

Acesta este mesajul postat pe Facebook de Marius Badea
Acesta este mesajul postat pe Facebook de Marius Badea

Val de îmbolnăviri în Argeş

Scandalul îmbolnăvirilor în România a izbucnit în 29 ianuarie, când au fost transferaţi la Spitalul ”Marie Curie” din Bucureşti 16 copii, majoritatea din Argeş, cu SHU sau cu suspiciuni de SHU. Dintre aceştia, trei fetiţe din Argeş au murit în spital, pe 4, 15 şi 16 februarie. Cauza îmbolnăvirii copiilor din judeţul Argeş care au dezvoltat sindrom hemolitic-uremic este o tulpină de E.coli, a anunţat, în 25 februarie, ministrul sănătăţii. În cadrul anchetelor efectuate de autorităţi a fost luată în calcul şi varianta ca brânza de la „Lactate Brădet” să fi provocat îmbolnăvirile. În 9 martie, managerul Institutul Cantacuzino a declarat, pentru news.ro, că brânza de la Brădet nu a fost sursa îmbolnăvirii copiilor.

Boala a trecut graniţa

În martie, un copilaş român, din Florenţa, a fost diagnosticat de medici cu sindrom hemolitic-uremic. Potrivit presei italiene, copilul de un an şi două luni ar fi consumat brânză produsă de „Lactate Brădet”, din judeţul Argeş. Prin urmare, autorităţile sanitare din zona Florenţa au declanşat o anchetă epidemiologică, suspectând că brânza de origine românească ar fi provocat îmbolnăvirea. Totodată, au emis un avertisment către populaţie să nu mai consume brânza respectivă şi să returneze aceste produse magazinelor de la care le-au achiziţionat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net