De Paşte schiezi sau te plimbi cu vaporaşul

Ultima actualizare:

    Bucureştenii se plimbă  gratis pe Herăstrău  cu şapte vaporaşe
Bucureştenii se plimbă gratis pe Herăstrău cu şapte vaporaşe

De Paşte vremea se încălzeşte în toată ţara, dar la munte va ploua. Amatorii de sporturi de iarnă, care s-au bucurat după ce au văzut ninsorile din ultimele zile, trebuie să se grăbească.

Meteorologii îi avertizează că zăpada nu va dura mult şi se va transforma în fleşcăială. Cele mai multe şanse să schiaţi le aveţi la Bâlea Lac unde sunt 173 de cm de zăpadă, Păltiniş 30 de cm de zăpadă, Sinaia unde stratul de zăpadă măsoară 17 cm şi la Predeal unde măsoară 7 cm.

Nu acelaşi lucru îi aşteaptă pe bucureşteni care se vor bucura de o vreme frumoasă. Pe fază, autorităţile au decis deschiderea sezonului de plimbare cu vaporaşele.

Pe lacul Herăstrău, cel mai mare din Capitală, edilii vor scoate de la iernat toate cele şapte nave cu o capacitate maxima de 380 locuri. Plimbările si traversările cu vaporaşele vor fi gratuite în prima zi de Paste.

Iubitorii sporturilor de iarnă mai au o şansă să pună schiurile în picioare

Bucureştenii se plimbă  gratis pe Herăstrău  cu şapte vaporaşe
Bucureştenii se plimbă gratis pe Herăstrău cu şapte vaporaşe

Totodată, vor fi la dispoziţia vizitatorilor 50 bărci si 40 hidrobiciclete. Plimbările si traversările cu vaporaşul se vor face de la Debarcaderul central Herastrau (zona pavilionului H), locaţie de unde se pot închiria bărci si hidrobiciclete. Tot în Bucureşti, amatorii de distracţie în stil tradiţional au la dispoziţie cel mai mare târg popular de Paşte deschis în România: „Tradiţii şi Flori de Sărbători".

Azi

- Ora 9.00, Târg de Paşte, Galeria Arcade, Oradea, intrarea liberă;- Ora 9.00, Târg de Paşte, Sala Olimpia, Timişoara, intrarea liberă;- Ora 19.00, Concert de pian cu Gabriel Daia, Club Barrel, Bucureşti, intrarea liberă; - Ora 1.00, Petrecere cu iepuraşi, Club Times, Focşani, intrarea costă 10 lei.

Mâine

- Ora 10.00, Paradisul Acvatic, Braşov, intrarea costă 55 de lei de persoană;- Ora 10.00, "Tradiţii şi Flori de Sărbători", Parcul Cişmigiu, Bucureşti, intrarea liberă;- Ora 11.00, Marea goană după ouăle de Paşte, Centrul comercial din Floreşti, Cluj, intrarea liberă;- Ora 22.00, Concert Golan, în Igloo, Platoul Cozla Piatra Neamţ, intrarea este 20 de lei.

Click! Spune

În ziua de Paşte, la munte vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, în special după-amiază. La Bucureşti vor fi înnorări temporare, nu va ploua iar maxima va ajunge la 18 grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net