Pădurar internat în spital, după ce a fost atacat de un urs

Ultima actualizare:

    Pădurarii nu știu de unde a apărut ursul
Pădurarii nu știu de unde a apărut ursul

Un pădurar a fost internat în spital după ce a fost atacat de un urs în timp ce se afla într-o pădure de pe raza comunei Bilbor, potrivit Agerpres. Bărbatul a suferit leziuni în zona cervicală.

În cursul zilei de joi, patru angajați ai Ocolului Silvic Borsec se aflau într-o zonă forestieră de pe raza comunei Bilbor, unde efectuau lucrări de marcare.

La un moment dat, în zonă a apărut un urs care a reacționat violent, l-a lovit în zona gâtului pe un pădurar de 47 de ani și apoi a fugit.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Silvice Harghita, Szabo Istvan, a declarat că totul s-a întâmplat într-un timp foarte scurt, iar angajații Direcției Silvice nici nu și-au dat seama de unde a apărut animalul.

Bărbatul rănit de urs a fost transportat la Spitalului Municipal din Toplița, după care a fost transferat pentru tratament de specialitate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Miercurea Ciuc.

Specialiștii nu au o explicație exactă pentru comportamentul violent al ursului, dar este posibil ca pădurarii să se fi aflat în zona în care acesta își avea culcușul și să fi fost deranjat de prezența lor.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net