Orfane bătute, arse cu țigara și violate ca să facă sex pe bani

Ultima actualizare:

    Fetele trimise la produs sunt racolate din orfelinatele din Iași
Fetele trimise la produs sunt racolate din orfelinatele din Iași

Minorele sunt mană cerească pentru proxeneți. O anchetă a procurorilor DIICOT scoate la suprafață cum funcțioează piața sexului pe bani în Iași. Prostituatele de lux fac câte 50.000 de euro în câteva luni, bani care ajung la ”pește”.

Martorii audiați de procurori au detaliat cum eşti abordat de prostituatele de lux într-unul din localurile de fiţe din Iași, Cafeneaua Piaţa Unirii: ţi se plasează un bileţel cu numărul prostituatei, după care începe negocierea.

Violată că n-a vrut să facă sex anal

Dacă fata nu vrea să treacă peste anumite limite și refuză perversiunile cerute de clienți, proxenetul îi aplică o corecție.

Spre exemplu, pentru a se da pe brazdă, o escortă de lux care nu voia să facă sex anal a fost violată de proxenet, de faţă cu colegele, până i s-a făcut rău, scrie ziaruldeiasi.ro.

"Întrucât nu practica şi sexul anal, pentru care clienţii achitau sume mari de bani, inculpatul s-a decis să o «iniţieze» în arta sexului anal; de faţă cu celelalte victime, a preluat-o cu forţa şi a dus-o în unul dintre dormitoarele apartamentului, unde a dezbăcat-o de haine, și-a pus un prezervativ pe penis şi a penetrat-o anal pe victima minoră care s-a opus actului sexual .Alte fete au fost bătute, arse cu ţigara pe mâni, iar una dintre ele, minoră, a fost obligată să îşi întrerupă o sarcină întrucât nu ar mai fi produs bani pentru reţea", au precizat procurorii.  

Proxeneții, 50.000 de euro în câteva luni

Sume ameţitoare se învârt în această industrie în care clienţii pompează banii fără a se gândi la suferinţele unora dintre victime.

Tinerele câștigă câte 50.000 de euro la câteva luni, iar anual milioane de euro se produc de pe urma traficului de carne vie.

O anchetă a DIICOT Iaşi arată modul în care funcționează industria.

Procurorii DIICOT i-au dat pe mâna judecătorilor

„Peștii” racolează minore din orfelinate, cărora li se promite o viață de lux. Pe Neculai Ursache, Adrian Nica, Marian Bonciu, Claudiu Dumitru Lupu, Alexandru Lungu, Sunita Roman, Cătălina Romaniuc, Răzvan Lungu şi Iulius Paul Hotin procurorii i-au trimis în judecată.  

Reţeaua investigată acum a fost constituită în perioada martie decembrie 2015, de către Alexandru Lungu şi Neculai Ursache.

Majoritatea fetelor care au ajuns să se prostitueze au vârste cuprinse între 13 şi 17 ani şi erau orfane sau provenite din familii cu probleme.

Cei şapte proxeneţi sunt judecaţi în prezent de Tribunalul Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net