Episod halucinant în Constanța! Un mecanic a oprit trenul la barieră ca să-şi cumpere o cafea

Ultima actualizare:

    Mecanicul de locomotivă se grăbeşte spre tren, sub privirile şoferilor consternaţi
Mecanicul de locomotivă se grăbeşte spre tren, sub privirile şoferilor consternaţi

Episod halucinant în judeţul Constanţa! Un mecanic de locomotivă a oprit trenul la o trecere la nivel cu calea ferată, cu barieră din localitatea Valu lui Traian pentru a-şi cumpăra o cafea. Poliţia a demarat o anchetă, iar mecanicul riscă, se pare, sancţiuni foarte aspre pentru gestul său.

Duminică, Valu lui Traian, judeţul Constanţa. Luminile de avertizare de la o trecere la nivel cu calea ferată clipesc intermitent, bariera e coborâtă, iar şoferii aflaţi în trafic opresc şi aşteaptă trecerea trenului. Garnitura încetineşte însă şi se opreşte chiar în dreptul barierei, iar conducătorii auto asistă stupefiaţi la o scenă incredibilă. „Mecanicul locomotivei inscripţionate «Mircea Eliade», aparţinând operatorului DB Schenker România, tracta o garnitură de marfă în cursul zilei de 22 martie, circulând dinspre Cernavodă spre Constanţa”, arată publicaţia ctnews.ro.

“Când a ajuns în Valu lui Traian, acesta a oprit garnitura în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată ce duce spre cartierul Zona C, a coborât din cabină, a intrat într-un chioşc din apropiere, de unde a ieşit, după câteva minute, cu o cafea în mână”, mai arată publicaţia. Întreaga scenă a fost surprinsă de unul dintre şoferii opriţi în trafic la barieră, aşteptând ca trenul să-şi continue drumul. După ce iese din magazin cu o cafea în mână, mecanicul echipat cu o jachetă portocalie iuţeşte pasul până la tren, urcă în locomotivă, acţionează semnalul acustic şi urneşte garnitura de marfă. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa precizează că, „în urma apariţiei imaginilor video, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi s-au autosesizat şi efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”. Potrivit unor surse neoficiale, pe numele mecanicului de tren ar fi fost întocmit dosar de cercetare penală, notează jurnaliştii de la ctnews.ro.

image
image
image
image
image
image
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net